Katalog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

20.10.2022 03:10

MC4-Evo stor: Vysoce kvalitní stejnosměrné připojení pro bateriové systémy pro ukládání energie (BESS)

Přední portfolio konektorů MC4 společnosti Stäubli pro fotovoltaiku nyní zahrnuje řešení pro připojení stejnosměrného proudu pro systémy bateriového ukládání energie s názvem MC4-Evo stor.

Nový MC4-Evo stor pro připojení bateriových systémů pro ukládání energie (BESS) doplňuje produktovou řadu MC4-Evo 2 jako důležitý doplněk portfolia pro stejnosměrný proud 1500 V.

Toto zásuvné spojení mezi střídačem a úložným systémem zajišťuje snadnou instalaci a zaručuje známou, odolnou, dlouhotrvající a nízkoztrátovou kvalitu spojení jako originální kabelové spojky MC4 a MC4-Evo 2 DC ve fotovoltaickém řetězci. Kromě osvědčené kontaktní technologie MULTILAM má toto řešení pro připojení zásobníků energie od společnosti Stäubli 45° otočenou styčnou plochu, která zajišťuje bezpečnou instalaci. MC4-Evo stor není možné připojit ke kabelové spojce MC4 nebo MC4-Evo 2, která se používá ve fotovoltaickém řetězci nebo na výstupu baterie na stejnosměrné straně měniče.

Stejně jako všechny originální konektory MC4 od společnosti Stäubli splňuje i toto řešení připojení pro BESS, MC4-Evo stor, požadavky třídy krytí IP68, což z něj činí mimořádně robustní výrobek, který zajišťuje spolehlivý a dlouhodobý provoz i v náročných podmínkách použití.

Nové řešení konektoru MC4-Evo stor se skládá z kabelové spojky a povrchové krabičky, které se montují na střídač a bateriové úložiště. Kvalitu a výkonnost výrobku potvrzují certifikáty TÜV a UL.

Více novinek.

Společnost SSA Terminals, LLC uvedla do provozu 33 tahačů terminálů, které jsou určeny pro elektromobily s nulovými emisemi a plně automatizovanými vysokokapacitními rychlonabíjecími konektory (QCC).
Francouzská tkalcovna investuje do společnosti Stäubli, aby splnila požadavky ESG