Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Dunkermotoren, MAE a EGS Automation vydávají šesté vydání "mo

Již pošesté vydává společnost Dunkermotoren, značka společnosti AMETEK, časopis o pohonné technice "mo

Stejně jako v předchozích letech nabízí časopis zajímavá témata týkající se trendů v oblasti pohonné techniky, ale také zajímavé informace o společnostech Dunkermotoren, MAE a EGS Automation. Společnost Dunkermotoren například poskytuje informace o novém oddělení aplikačního inženýrství, které jako technické rozhraní doprovází nové projekty společně s prodejci a zákazníky a podporuje je v optimálním návrhu pohonu již od samého počátku.

V letošním čísle věnujeme zvláštní pozornost dceřiné společnosti EGS Automation v Donaueschingenu. Kromě rozhovoru se zakladatelem společnosti Robertem Eby přináší podrobný příklad aplikace informace o mnoha možnostech využití robotů EGS. Četné obrázky ukazují, jak dodavatel pro automobilový průmysl KE Elektronik dosahuje díky EGS Automation s celkem dvěma vstřikovacími stroji a šesti roboty roční produkce několika milionů plastových konektorů - a to zcela automaticky.

Téma Průmyslu 4.0 však není opomenuto ani v šestém vydání "mo. Po uvedení nexofoxu v říjnu 2021 představuje značka IIoT v letošním roce vlastní katalog služeb. Kromě školení o konfiguraci a programování motorů a individuálních servisních smluv na uvedení do provozu a analýzu poruch inteligentních pohonných systémů vám společnost nexofox také ráda poradí s vašimi dotazy týkajícími se prediktivní údržby nebo vám poskytne potřebnou technologii pro analýzy v reálném čase v rámci monitorování stavu.

Sesterská společnost Dunkermotoren MAE je v Antriebstechnik Magazin zastoupena již třetím rokem a kromě nového vysokorychlostního střídavého motoru představuje také zcela novou řadu dmychadel, která se díky mimořádně nízké spotřebě energie a kompaktní konstrukci optimálně hodí pro stroje na mokré a suché čištění poháněné bateriemi.

Klikněte zde pro časopis: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

Více novinek.

Nová řídicí jednotka 4Q od společnosti Dunkermotoren nabízí vysoký výkon za dostupnou cenu
Dunkermotoren otevírá cestu k plně automatizované a digitalizované intralogistice

22.08.2024 01:00

Bezpečnost vždy na očích

Bezpečnostní knihovna SISTEMA pro inteligentní motory dPro společnosti Dunkermotoren s ST...

Společnost Dunkermotoren, značka AMETEK, je hrdá na to, že může pohánět závodní vůz týmu Milhagem z univerzity Minas Gerais svým bezkartáčovým stejnosměrným motorem
Společnost Dunkermotoren vydává nové číslo svého časopisu Motion Journal "mo

Ve dnech 14. až 17. května 2024 se v Amsterdamu uskuteč...