Katalog

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

12.01.2023 00:01

Společnost GEMÜ byla časopisem WirtschaftsWoche již posedmé v řadě jmenována světovou jedničkou na trhu

Technologická společnost GEMÜ se sídlem v Ingelfingenu je opět zařazena do žebříčku World Market Leader Index Univerzity v Sankt Gallenu a Akademie německých lídrů světového trhu jako "World Market Leader Champion 2023"

Společnost GEMÜ, specialista na armatury, získala již posedmé v řadě pečeť kvality "World Market Leader Champion 2022" časopisu WirtschaftsWoche. Základem ocenění je zařazení společnosti GEMÜ do indexu světových lídrů v segmentu "Ventily a automatizační komponenty: Ventily, procesní a řídicí technologie pro sterilní procesy".

Jako "World Market Leader Champion" jsou označeny společnosti, které jsou na prvním nebo druhém místě v příslušném tržním segmentu, mají zastoupení alespoň na třech kontinentech s vlastními výrobními a/nebo prodejními společnostmi, dosahují ročního obratu alespoň 50 milionů eur a mohou prokázat podíl exportu na svém obratu ve výši alespoň 50 procent. Kromě toho musí mít majitelé alespoň částečné sídlo vNěmecku.

"Vedoucí postavení na světovém trhu je každoročně důležitým měřítkem úspěchu naší rodinné firmy. Jsme hrdí na to, že díky inovativním produktům a zaměření na "správná" odvětví jsme s naším specializovaným globálním týmem schopni dosahovat špičkových výsledků - a to i v současné nejisté době," říká Gert Müller, jednatel skupiny GEMÜ.

Více novinek.

Podle průzkumů mezi zaměstnanci je trvalé, a tedy bezpečné zaměstnání na prvním místě v žebříčku...

Technologická společnost GEMÜ se sídlem v Ingelfingenu otevřela u příležitosti 60. výročí svého založení v červnu 2024 v průmyslovém parku Hohenlohe nové prestižní sídlo společnosti
Šoupátka GEMÜ řady GEMÜ R480 Victoria a kulový kohout GEMÜ B20 získaly schválení DVGW pro plyn.