Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

30.01.2023 00:01

Start nové řady lineárních motorů od společnosti Dunkermotoren

S produktovou řadou SL 38 představuje společnost Dunkermotoren, značka společnosti AMETEK, první velikost nové řady lineárních motorů "ServoLinear". Řada SL přesvědčí velkým výkonem a flexibilitou. Silné stránky motorů SL 38 spočívají zejména v jejich rychlosti, síle a zrychlení.

Špičkové síly nových lineárních motorů dosahují až 3700 N při zrychlení více než 200 m/s2. Aplikace, kde se dříve používaly pomalé vřetenové motory nebo nepřesné řemenové pohony, lze nyní s novými SL 38 pohánět mnohem rychleji a přesněji, čímž se výrazně zvýší výkon aplikace.

Pro splnění rozmanitých požadavků široké škály průmyslových aplikací bylo vyvinuto celkem pět verzí SL 38. V současné době je k dispozici celkem pět verzí SL 38, které jsou určeny pro nejrůznější průmyslové aplikace. Všechny vycházejí ze stejného základního motoru, který byl upraven tak, aby vyhovoval speciálním požadavkům příslušné oblasti použití. Počínaje komponentou se například instaluje jako modul "ready-to-use" nebo s montážní deskou proti otáčení ve verzi TwinGuide. Pro náročné podmínky prostředí nebo pro provoz v potravinářském průmyslu je SL 38 k dispozici také v provedení z nerezové oceli. Tato varianta má jednolitý povrch z nerezové oceli, šestihranné šroubové spoje a speciální hygienické těsnění, které zaručuje stupeň krytí až IP69K.

Speciální funkcí dostupnou ve všech verzích je volitelný systém vodního chlazení, který umožňuje zdvojnásobit spojité síly motorů.

Různé verze řady SL 38 umožňují velmi flexibilní použití výrobku ServoLinear. Vysoké silové schopnosti jsou vyžadovány v oborech, jako je např. speciální stavba strojů. Zrychlení a vysoké rychlosti zase zajišťují kratší časy cyklů, a tím se dosahuje zvýšení výkonu. To znamená, že výrobní procesy lze provádět mnohem rychleji a přesněji. Řada ServoLinear bude v blízké budoucnosti doplněna o další velikosti, např. pro použití při přísných specifikacích instalačního prostoru, které pokryjí ještě širší rozsah výkonů.

Více novinek.

Nová řídicí jednotka 4Q od společnosti Dunkermotoren nabízí vysoký výkon za dostupnou cenu
Dunkermotoren otevírá cestu k plně automatizované a digitalizované intralogistice

22.08.2024 01:00

Bezpečnost vždy na očích

Bezpečnostní knihovna SISTEMA pro inteligentní motory dPro společnosti Dunkermotoren s ST...

Společnost Dunkermotoren, značka AMETEK, je hrdá na to, že může pohánět závodní vůz týmu Milhagem z univerzity Minas Gerais svým bezkartáčovým stejnosměrným motorem
Společnost Dunkermotoren vydává nové číslo svého časopisu Motion Journal "mo

Ve dnech 14. až 17. května 2024 se v Amsterdamu uskuteč...