Katalog

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

14.02.2023 01:02

Digitalizace v průmyslu stavebních strojů

GEDA CENTRAL zjednodušuje nejrůznější výzvy každodenního života. Vyzkoušejte si ji nyní!

Pro středně velkého výrobce průmyslových a stavebních výtahů GEDA GmbH z Asbachu-Bäumenheimu je téma neustálé digitalizace nesmírně důležité. Jako inovativní
strojírenská společnost vidí možnosti a slibné příležitosti, které digitalizace nabízí všem podnikům. Pandemie také ukázala, jak je nezbytné neuzavírat se těmto cestám a stále držet krok s nejnovějším stavem techniky.

Digitalizace v oboru stavebních strojů je již dlouho nepostradatelná. Společnost GEDA vždy
s uchem na trhu řídila vývoj systému GEDA CENTRAL. Díky této praktické platformě lze digitální nástroje kolem jejich výtahů a všechny služby společnosti GEDA pohodlně využívat s jediným účtem.

V GEDA CENTRAL jsou shromážděny již čtyři digitální služby, které lze pohodlně využívat pouze s jedním přihlášením. Patří mezi ně i GEDA INSTALLATION DESIGNER. Jedná se o komplexní online nástroj pro výpočet kotevních a zemních sil. Snadno a rychle lze zadat situaci nosné konstrukce a najít optimální konfiguraci nosné konstrukce pro jednotlivé projekty - kdykoli!

Datové modelování stavby? I pro tuto oblast vyvinula společnost GEDA jednoduché řešení. GEDA BIM CENTER. Pro optimální digitální plánování staveb nebo pro simulaci stavebních procesů je tímto nabízen ke stažení rozsáhlý program modelů zařízení a příslušenství v různých formátech souborů. Snadno a rychle přístupný prostřednictvím GEDA CENTRAL.

Kromě toho lze prezentovat nástroj GEDA INSTANT SUPPORT:

S tímto inteligentním nástrojem digitální podpory lze v praxi řešit běžné dotazy a drobné problémy. Nechybí ani tipy a triky pro používání produktů GEDA. GEDA INSTANT SUPPORT je k dispozici kdykoli - rychle a snadno prostřednictvím chytrého telefonu!

Jako čtvrtý v alianci GEDA CENTRAL se může těšit z dalšího člena. Na stránkách
se nachází zbrusu nové CENTRUM DOKUMENTŮ GEDA. Tento inovativní nástroj je po GEDA BIM CENTRU nejnovějším digitálním produktem z domu GEDA a nelze si jej v budoucnu bez něj představit. Jedná se o platformu pro stažení všech potřebných dokumentů kolem výtahů GEDA. Rychle a intuitivně lze k potřebným dokumentům přistupovat z chytrého telefonu, tabletu nebo počítače.

Nezůstane však jen u těchto funkcí. Důležitý je pro nás neustále se rozvíjející nástroj s neustálým vylepšováním , obdobně jako u produktů GEDA.
Přístup do GEDA Central je snadný prostřednictvím www.central.geda.de. Některé funkce jsou přístupné bez registrace, plnou funkčnost lze využívat po jednoduché registraci.

Více novinek.

Několik zařízení GEDA podporuje renovaci radnice v norském hlavním mě...

GEDA SH1000 US v akci v přístavu New Orleans
Dva stroje GEDA 3700 Z/ZP podporují výstavbu Nové národní nemocnice


za společnost GEDA GmbH z Asbachu-Bäumenheimu startovalo na firemním běhu 2024 18 účas...

GEDA Multilift P22 Premium jako pomocník v druhém největším městě Anglie
Několik zařízení GEDA pomáhá dotvářet exkluzivní byty v novém pražském komplexu budov.