Katalog

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

03.03.2023 00:03

Focus Money uděluje společnosti GEMÜ ocenění "Digital Champion 2023"

Institut pro management a ekonomický výzkum IMWF provedl jménem společností Focus Money a Deutschlandtest rozsáhlou studii, jejímž cílem bylo určit "Digitální šampiony 2023". Společnost GEMÜ dosáhla 5. místa v žebříčku z 91 vynikajících společností v oboru "strojírenské a strojírenské podniky".

Institut IMWF předpokládá, že společnosti, které se odvážně pustí do digitalizace, budou dlouhodobě patřit mezi vítěze ve svém oboru. K identifikaci těchto společností studie široce a komplexně analyzovala výroky o 12 000 společnostech v kategoriích "digitalizace", "technologie" a "inovace".

Výsledky studie jsou založeny na metodice sociálního naslouchání a průzkumu společností. Pomocí social listeningu bylo na webu nalezeno cca 1,5 milionu zmínek o zkoumaných společnostech, které byly analyzovány pomocí umělé inteligence (AI). Při sběru dat pomocí dotazníků byla digitalizační opatření dotazována v různých tematických blocích. Výsledky byly následně vyhodnoceny v rámci bodového systému a určeny "Digitální šampioni 2023".

V odvětví "Podniky zabývající se strojírenstvím a strojírenskou výrobou" dosáhla technologická společnost GEMÜ z Ingelfingenu 94,4 bodu ze 100 možných a umístila se na 5. místě z celkem 91 oceněných podniků.

"Tato studie nás posiluje v naší strategii neustálého prosazování digitalizace ve společnosti GEMÜ po celém světě. Jsem přesvědčen, že postupující digitalizace nabízí skupině GEMÜ mnoho příležitostí. Naším cílem je být dlouhodobě úspěšní tím, že budeme udávat směr a včas rozpoznávat příležitosti," říká Gert Müller, jednatel skupiny GEMÜ.

Více novinek.

Podle průzkumů mezi zaměstnanci je trvalé, a tedy bezpečné zaměstnání na prvním místě v žebříčku...

Technologická společnost GEMÜ se sídlem v Ingelfingenu otevřela u příležitosti 60. výročí svého založení v červnu 2024 v průmyslovém parku Hohenlohe nové prestižní sídlo společnosti
Šoupátka GEMÜ řady GEMÜ R480 Victoria a kulový kohout GEMÜ B20 získaly schválení DVGW pro plyn.