Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.03.2023 13:03

GR 63 na vrcholu Formule 1

Co mají společného jezdec Formule 1 George Russell a stejnosměrný motor s kartáčem od společnosti Dunkermotoren, značky AMETEK?

Oba mají zkratku GR 63 a oba jsou opravdovými špičkami!

Zatímco George Russell se ve své černé přilbě s potiskem "GR 63" dere na vrchol Formule 1, kartáčovaný stejnosměrný motor Dunkermotoren GR 63 již léta vede žebříček nejprodávanějších produktů tohoto výrobce pohonné techniky.

S přibližně 800 000 prodanými kusy ročně je motor GR 63 se dvěma variantami délky a různými variantami napětí od 12 do 230 V nejprodávanějším motorem společnosti Dunkermotoren. Žádné překvapení! Stejně jako George Russell je to skutečný multitalent. Zatímco jezdec týmu Mercedes úspěšně brázdí nejrůznější závodní tratě světa, GR 63 spolehlivě automatizuje stroje v nejrůznějších aplikacích.

Se jmenovitými otáčkami od 3300 do 6000 ot/min, trvalým výkonem až 180 W a špičkovým výkonem až 500 W se tento motor osvědčuje v oblastech, jako je automatizace dveří. V kombinaci s vhodnou šnekovou převodovkou z modulárního systému Dunkermotoren je výsledné řešení pohonu při instalaci do otočných, posuvných nebo křídlových dveří velmi kompaktní. Také v oblasti zdravotnické techniky se GR 63 již mnoho let spolehlivě osvědčuje. Jeho kuličková ložiska a volitelné potlačení rušivých vlivů umožňují mimořádně tichý a plynulý provoz lékařských čerpadel. Díky vysoké hustotě výkonu a variabilnímu napájecímu napětí přizpůsobenému každé aplikaci se motor dokonale hodí i pro mobilní čerpadla s bateriovým provozem. V aplikacích, jako jsou vlakové schůdky a vlakové dveře, je GR 63 velmi žádaný díky svému poměru cena/výkon. Díky připojenému snímači a brzdě lze vlakové schůdky pro nástupiště různých výšek vyrovnat a bezpečně udržet v poloze. Stupeň krytí až do IP 67 zajišťuje bezúdržbový provoz po celou dobu životnosti i v náročných podmínkách, kdy vlhkost, nečistoty a prach namáhají skříň motoru. Špičkové vlastnosti GR 63 nekončí ani u průmyslové automatizace. Od průmyslových tiskáren až po potravinářský průmysl - tento stejnosměrný motor s kartáčem již léta spolehlivě pohání nespočet aplikací - a možná brzy bude pohánět i tu vaši.

Společnost Dunkermotoren je světovou jedničkou na trhu pohonů s výkonovým rozsahem až 5 kW a nabízí řešení pohonů na míru podle vašich individuálních požadavků.

Neustálým vývojem svých produktů dělá společnost Dunkermotoren vše pro to, aby GR 63 i v budoucnu spolehlivě poháněl miliony aplikací a pokračoval ve svém úspěchu - stejně jako George Russell na cestě na vrchol žebříčku Formule 1.







Více novinek.

Nová řídicí jednotka 4Q od společnosti Dunkermotoren nabízí vysoký výkon za dostupnou cenu
Dunkermotoren otevírá cestu k plně automatizované a digitalizované intralogistice

22.08.2024 01:00

Bezpečnost vždy na očích

Bezpečnostní knihovna SISTEMA pro inteligentní motory dPro společnosti Dunkermotoren s ST...

Společnost Dunkermotoren, značka AMETEK, je hrdá na to, že může pohánět závodní vůz týmu Milhagem z univerzity Minas Gerais svým bezkartáčovým stejnosměrným motorem
Společnost Dunkermotoren vydává nové číslo svého časopisu Motion Journal "mo

Ve dnech 14. až 17. května 2024 se v Amsterdamu uskuteč...