Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

03.04.2023 00:04

Společnosti Dunkermotoren, MAE a EGS Automation vystavují společně na Hannoverském veletrhu

Hannoverský veletrh je již řadu let ceněným místem setkávání německého průmyslu a v roce 2023 se bude konat v obvyklém termínu od 17. do 24. dubna

Stejně jako loni bude společnost Dunkermotoren vystavovat společně se sesterskou společností MAE a její dceřinou společností EGS Automation v hale 6, B08.

Společnosti Dunkermotoren a EGS Automation budou ze svého sídla v Bonndorfu do Hannoveru živě přenášet data v reálném čase ze systému pro automatizované zpracování motorových komponent. Služby nexofox, značky IIoT společnosti Dunkermotoren, nabízejí zákazníkům implementujícím podobná automatizační řešení možnost snadno kontrolovat data z připojených motorů nebo automatizačních systémů zcela na dálku z libovolného místa. Pomocí instalované kamery ve výrobním závodě společnosti Dunkermotoren lze z Hannoveru sledovat výrobní proces, při kterém dva roboty podávají ložiskové štíty do obráběcího stroje a několika vrtacích jednotek.

Všechny softwarové produkty společnosti Dunkermotoren jsou vyvíjeny v souladu s přístupem Asset Administration Shell (AAS), jak jej definuje Industrial Digital Twin Association (IDTA), a jsou poskytovány v souladu s Open Industry 4.0 Alliance. Integrace do vlastních nebo stávajících ekosystémů IIoT je tak snadno možná.

Dalším vrcholem v Hannoveru bude vysoce dynamický čtyřosý manipulační systém. Těžištěm tohoto modelu je portálový systém složený z různých lineárních modulů. Portálové systémy lze využít mnoha způsoby - od manipulace s materiálem po aplikace typu pick and place, od kapalin po pevné látky - oblastí použití je nespočet.

MAE, sesterská společnost společnosti Dunkermotoren z Itálie, představuje kompletně přepracovaný design řady krokových motorů ST. V kombinaci s převodovkami, enkodéry, brzdami a elektronikou lze krokové motory od MAE konfigurovat tak, aby tvořily kompletní řešení pohonu. Nová řada STE má již integrovanou elektroniku, a nabízí tak redukci kabeláže a mnoho dalších výhod. Další výhoda - všechny krokové motory MAE a jejich příslušenství se vyrábějí v Evropě!

Více novinek.

Nová řídicí jednotka 4Q od společnosti Dunkermotoren nabízí vysoký výkon za dostupnou cenu
Dunkermotoren otevírá cestu k plně automatizované a digitalizované intralogistice

22.08.2024 01:00

Bezpečnost vždy na očích

Bezpečnostní knihovna SISTEMA pro inteligentní motory dPro společnosti Dunkermotoren s ST...

Společnost Dunkermotoren, značka AMETEK, je hrdá na to, že může pohánět závodní vůz týmu Milhagem z univerzity Minas Gerais svým bezkartáčovým stejnosměrným motorem
Společnost Dunkermotoren vydává nové číslo svého časopisu Motion Journal "mo

Ve dnech 14. až 17. května 2024 se v Amsterdamu uskuteč...