Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

12.04.2023 11:04

FLUX - zaměstnavatel budoucnosti

Společnost FLUX-GERÄTE GMBH získala pečeť "Zaměstnavatel budoucnosti"

Orientace na budoucnost a kvalita zaměstnavatele - za to společnost FLUX získala cenu "Zaměstnavatel budoucnosti", kterou uděluje Německý inovační institut pro udržitelnost a digitalizaci (DIND). Iniciativu podpořila bývalá spolková ministryně hospodářství Brigitte Zypriesová. Ocenění pomáhá firmám zaujmout pozici ve "válce o talenty" s cílem přilákat a udržet si talenty navzdory nedostatku kvalifikovaných pracovníků. Oceněny jsou inovativní společnosti s jasnou strategií digitalizace, které sledují cíle udržitelnosti a nabízejí atraktivní pracovní podmínky.

Důraz je kladen na moderní vedení a vstřícnost k zaměstnancům. Například plochá hierarchie, flexibilní modely odměňování nebo zaměstnanecké benefity, stejně jako individuální možnosti dalšího vzdělávání a odborné přípravy jsou zahrnuty do uceleného obrazu, který je vytvořen pomocí hodnotící matice, jež byla vyvinuta za přispění odborníků z oblasti podnikání a vědy. Ceny jsou udělovány na různých networkingových akcích.


O DIND:

Německý inovační institut pro udržitelnost a digitalizaci (DIND) podporuje podniky v tom, aby se staly fit pro budoucnost. Za tímto účelem DIND spolupracuje s odborníky z podnikatelské sféry, vědy a politiky, provádí jménem partnerů studie a zkoumá podniky z hlediska důležitých aspektů jejich budoucí životaschopnosti. Příklady úspěšné transformace mají dát ekonomice důležité impulsy. Ocenění DIND jsou pro podniky cenným komunikačním nástrojem. Pomáhají najít vhodné partnery a zaměstnance, aby se staly ještě inovativnějšími, udržitelnějšími a digitálnějšími.

Více novinek.

Co je to KLIMAfit?
V rámci projektu KLIMAfit, který je v souladu se směrnic...

22.11.2023 09:00

Flux Pumps na Brau Beviale
od 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Vystavovatel: FLUX Pumps Corporation USA

...
Spolehlivá extrakce surovin pro výrobu mýdla