Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Poznejte rozmanitost čerpadel FLUX na letošním veletrhu ACHEMA ve Frankfurtu.

Navštivte nás v hale 8; stánek F 24 a seznamte se s naším rozsáhlým portfoliem produktů

Pod heslem "Rozmanitost, která hýbe" vás zveme k objevování světa našich čerpacích technologií. Náš široký sortiment výrobků, známý svou kvalitou, spolehlivostí a odolností, se vyznačuje také bezpečností a snadnou manipulací.



Portfolio výrobků FLUX odráží všestrannost potřebnou k tomu, abyste s přehledem zvládli i ty nejnáročnější úkoly.Naše zajímavosti na veletrhu ACHEMA 2024: Ponorné odstředivé čerpadlo VERTIFLOW F 728 - nová generace ponorných odstředivých čerpadel pro extrémní provozní podmínky. Vhodné jako stacionární oběhové a filtrační čerpadlo pro průtoky až do max. 750 l/min. Vyznačuje se inteligentní konstrukcí, kterou lze velmi snadno přizpůsobit danému použití. Tato řada je naprosto bezpečná pro provoz na sucho až do hloubky ponoru 600 mm bez ložisek v oblasti kapaliny.

Na druhé straně lze instalací kluzného ložiska realizovat ponor do hloubky až 1 800 mm. Peristaltické čerpadlo PERIPOWER - vyvinuto pro nejnáročnější aplikace. Peristaltická čerpadla jsou samonasávací a s průměrem hadice od 10 do 200 mm jsou mimořádně univerzální v procesech s abrazivními, viskózními a pevnými médii. PERIPOWER dosahuje průtoku až 300 m³/h a umožňuje šetrné čerpání i médií citlivých na smyk. Dostupné materiály hadic NRH, NBR nebo EPDM, rovněž v kvalitě FDA, jsou odolné vůči téměř všem myslitelným médiím. Díky válečkové technologii jsou čerpadla mimořádně energeticky úsporná a šetrná k hadici.

Díky své robustnosti a snadné údržbě jsou čerpadla PERIPOWER spolehlivým partnerem pro vaše aplikace. Sanitární čerpadlo MINIFLUX - Malé, lehké a hygienické, toto vyspělé čerpadlo do IBC kontejnerů je ideálním řešením pro čerpací úlohy s vysokými hygienickými požadavky. Sanitární čerpadlo MINIFLUX je navrženo tak, aby minimalizovalo mrtvý prostor, má vysoce kvalitní povrch a nevyžaduje mechanickou ucpávku.

Čerpadlo lze rychle a bez použití nářadí demontovat, snadno se čistí, a proto je ideální pro aplikace ve farmaceutickém a potravinářském průmyslu. Tím však rozmanitost čerpadel FLUX nekončí. Sortiment výrobků FLUX zahrnuje také známá bubnová čerpadla a čerpadla s postupující dutinou, vzduchem poháněná membránová čerpadla, magneticky spřažená odstředivá čerpadla, motory, průtokoměry, míchadla a rozsáhlý sortiment příslušenství.

Sortiment doplňují pokročilé systémy vyprazdňování sudů, jako je VISCOFLUX mobile S pro vysoce viskózní média, a kompaktní dávkovací systémy, jako je FLUX FILL GT, které jsou navrženy pro další zjednodušení a optimalizaci vašich výrobních procesů. Navštivte nás v hale 8, stánek F24, a vyzkoušejte si, jak naše čerpadla nejen uvádějí procesy do pohybu, ale také poskytují správné řešení pro každou aplikaci. Během návštěvy si můžete vychutnat naši lahodnou nealkoholickou zmrzlinu a různé občerstvení - ideální kombinace pro podnětné rozhovory.

Více novinek.

Co je to KLIMAfit?
V rámci projektu KLIMAfit, který je v souladu se směrnic...

22.11.2023 09:00

Flux Pumps na Brau Beviale
od 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Vystavovatel: FLUX Pumps Corporation USA

...
Společnost FLUX-GERÄTE GMBH získala pečeť "Zaměstnavatel budoucnosti"
Spolehlivá extrakce surovin pro výrobu mýdla