Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

21.04.2023 01:04

FUHR - důsledná orientace na řešení v BAU 2023

FUHR - na veletrhu BAU 2023 důsledně orientovaný na řešení s četnými náhledy nových produktů

FUHR využívá své účasti na letošním veletrhu BAU k tomu, aby se odborné veřejnosti představil jako atraktivní partner s důslednou orientací na řešení. I nový design stánku dává jasně najevo, že společnost FUHR se zaměřila na budoucnost a učinila krok od dodavatele systémů k dodavateli řešení. S produktovými inovacemi, dalším vývojem, ale především s četnými perspektivami nových produktů v oblasti vysoce kvalitních uzamykacích systémů a komfortních a bezpečnostně relevantních přístupových řešení.

Společnost FUHR rozšiřuje své rozmanité kompletní řady související s materiálem o atraktivní řešení s novou přidanou hodnotou, aby zvýšila rozmanitost použití. Mezi zvláštnosti patří především inovace v růstovém segmentu automatického programu, včetně zcela nové automatické řady s elektricky aktivovanou klikou, nebo sofistikovaná řešení v oblasti funkčních dveří, dřevěných dveří a únikových dveří.

Jako příklad uvádí společnost FUHR dvoukřídlé funkční dveře vybavené systémem autotronic 836PK. Automatický vícebodový uzamykací systém s motorickým otevíráním, panikovou funkcí a spínacími kontakty umožňuje různé stavové dotazy pro integraci do poplachových systémů proti vloupání, zabezpečení únikových cest nebo systémů řízení budov.

Neaktivní křídlo je vybaveno automatickou sklopnou střelkovou závorou BK346. V kombinaci se spínacím zámkem a dveřním zavíračem zajišťuje automatické uzamčení neaktivního křídla, a je tak ideální pro vybavení dvoukřídlých protipožárních dveří. Západka s pohonem na falcování je k dispozici v různých verzích, přizpůsobených dřevěným nebo ocelovým plným dveřím.


Nejdůležitější události veletrhu FUHR: nová řešení automatických vícebodových uzamykacích systémů

Na veletrhu BAU mají premiéru nové vícebodové uzamykací systémy autosafe 837/autosafe 837P s osvědčeným uzamykacím systémem

typ 10. V rámci veletrhu BAU je k dispozici i nová verze automatického vícebodového uzamykacího systému. Doplňují osvědčenou automatickou řadu, která se těší stejné oblibě u výrobců i prodejců, o dvě atraktivní řešení, která byla speciálně vyvinuta pro komerční a průchozí dveře s kontrolovaným přístupem. Vyznačují se: elektricky aktivovanou pákovou klikou pro dočasné nebo trvalé zpřístupnění dveří, univerzálním napájením - 12 nebo 24 V, přepínatelným z pracovního na pohotovostní proud, jakož i možností různých stavových dotazů. Pro únikové dveře je k dispozici paniková verze autosafe 837P s certifikací podle EN179/1125.

Zvláštností je autosafe 837PX s indukcí. Inovativní automatický vícebodový zamykací systém s indukčním přenosem proudu a elektricky aktivovanou vnější klikou znamená komfortní zamykání s budoucností. Charakteristika: Žádná kabeláž ve dveřním křídle - napájení probíhá bezkontaktně přes uzamykací díl, takže je optimálně vhodný pro dodatečnou montáž. Ovládání přístupu probíhá přes Bluetooth, pohodlně pomocí chytrého telefonu nebo SmartKey. Otevírání zevnitř je vždy zaručeno díky panikové funkci (EN 179/1125).


Díky dále vyvinutým panikovým funkcím v systémech automatického zamykání únikových dveří

autosafe 833P/835P je nyní dosaženo větší flexibility a hospodárnosti.
Řešení 4 v 1 boduje s panikovou funkcí B, s níž lze snadno měnit nejen různé směry otevírání dveří (DIN vlevo a DIN vpravo), ale také směry otevírání (otevírání dovnitř nebo ven). Rovněž optimalizované: zámky únikových dveří s panikovou funkcí E s denním provozem. V případě potřeby lze ze zajištěného trvalého odemykání jednoduchým vyšroubováním šroubu dosáhnout zajištěné funkce denního zamykání. Tímto způsobem lze otevírání dveří ovládat například elektrickým úderníkem.


Zajímavosti z veletrhu FUHR: nová řešení kontroly přístupu

Dveře SmartConnect s integrovaným snímáním prstů jsou další variantou chytrého video dveřního interkomu, který se v současné době připravuje. kromě biometrického otevírání dveří přesvědčí i jednoduché programování a správa pomocí prstu v aplikaci. Všechny modely dveří SmartConnect se ovládají intuitivně

prostřednictvím aplikace a nabízejí interakci s návštěvníky nezávisle na místě. Současně je součástí integrovaná kontrola přístupu on- a offline a funkce SmartHome, které umožňují komplexní správu uživatelů.

SmartAccess promění jakýkoli chytrý telefon v klíč pro snadné ovládání motorických zámků FUHR a komponent SmartAccess prostřednictvím aplikace. S novým přístupovým ovládáním Bluetooth lze snadno otevírat dveře a brány v celém domě. Kompaktní Bluetooth přijímač SmartAccess umožňuje rychlé otevření dveří bez internetu, bez cloudu a boduje svou minimální náročností instalace. Kromě toho systém nabízí řadu praktických a bezpečnostně relevantních funkcí. Například praktickou funkci KeylessGo s chytrým telefonem, a to i ve spojení s přístupovými řešeními SmartTouch 2.0 nebo dveřním videointerkomem SmartConnect. Nebo ovládání externích komponent, jako jsou elektrické otvírače, garážová vrata nebo jiné motorické zámky, které jsou ovládány prostřednictvím rádiového modulu SmartAccess.

SmartTouch, snadno ovladatelné komfortní otevírání bez klíče s inovativní technologií KeylessGo - přiblížení, dotyk, vstup - nyní přesvědčí rozšířenými funkcemi a novým, módním vzhledem. Dobře známé vysoce kvalitní kliky dveří z nerezové oceli v různých délkách a provedeních byly nyní rozšířeny o novou kliku dveří v módní černé matné barvě. Novinkou je také využití funkce KeylessGo prostřednictvím chytrého telefonu, které je umožněno kombinací se systémem SmartAccess.

Všechny zajímavosti o produktech a jejich dostupnosti jsou shrnuty v letáku, který je nyní k dispozici zájemcům.

Více novinek.

V letošním roce využívá společnost FUHR významnou oborovou akci FENSTERBAU FRONTALE k tomu, aby s...

Fensterbau Frontale od 19. do 22. března 2024 v Norimberku.

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehl&iac...

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehlídku výkonů orientovaných na řešení a tomu je přizpůsoben zcela nový design veletržního stánku.
Rodinný podnik se sídlem v Heiligenhausu zahajuje nový finanční rok sebevědomě a optimisticky se staví k BAU 2023. Vedle prvních nových produktů a dalšího vývoje představuje FUHR rozsáhlé rozšíření komunikace se zákazníky, která se aktivně zaměřuje na dialog, předávání znalostí a podporu.