Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

27.02.2024 01:02

FUHR představuje na veletrhu FENSTERBAU FRONTALE 2024 celý svět rozmanitosti řešení

Fensterbau Frontale od 19. do 22. března 2024 v Norimberku.

Na veletrhu FENSTERBAU FRONTALE 2024 představí společnost FUHR celý svět rozmanitých řešení pro všechny požadavky a všechny typy vchodových dveří.

Společnost FUHR přijíždí do Norimberku s inspirativní nabídkou nejrůznějších řešení zamykání a moderních přístupových řešení pro všechny materiály dveří. Výrobce, který se specializuje na vícebodové uzamykací systémy, představí širokou škálu kompletních programů. Ty nabízejí řešení pro hliníkové, ocelové, PVC-U, falcové a zapuštěné dřevěné dveře a byly doplněny o další varianty zámků. To dále zvyšuje atraktivitu osvědčených systémových řešení pro flexibilní škálu aplikací. Všem je společné, že zaujmou významnou přidanou hodnotou při zpracování a bezkonkurenční rozmanitostí při výběru a použití. Na zcela přepracovaném veletržním stánku bude rozmanitost řešení působivě a ověřitelně demonstrována na mnoha modelech dveří. V duchu koncepce veletrhu: zažijte rozmanitost řešení pro každé dveře naživo.

Automatické vícebodové zámky: průkopnický vývoj a inovace demonstrují nadšení a vývojového ducha společnosti FUHR
Ústředním bodem expozice jsou různé automatické zámky, které jsou k dispozici také jako certifikované únikové zámky. Všechny z nich lze dodatečně vybavit motorem pro pohodlné otevírání. Další vývoj nabízí skutečnou přidanou hodnotu, zejména u variant únikových dveří. Patří k nim například jednoduchá změna ze zajištěného trvalého odemykání na funkci denního zámku. Automatické panikové zámky s funkcí E lze nyní kombinovat také s elektrickou závorou, což umožňuje funkce zajištěného denního zámku. Optimalizována byla také paniková funkce B. Díky řešení 4 v 1 nabízí praktickou změnu směru otevírání dveří a otevírání (DIN vlevo/vpravo, otevírání dovnitř nebo ven). Dalším pozitivním aspektem je úspora úložného prostoru a flexibilita.

Autosafe 837P je novinkou v oblíbené automatické řadě. Byl vyvinut speciálně pro dveře do nemovitostí a průjezdové dveře s řízeným přístupem. Venkovní páková klika může být elektricky aktivována pro dočasný nebo trvalý přístup ke dveřím. Různé zpětnovazební signály a univerzální napájení jsou jen některé z inteligentních funkcí.

Jako další zajímavost bude představen model autosafe 837PX. Inovativní automatický vícebodový zamykací systém s indukčním přenosem energie a elektricky aktivovanou vnější klikou znamená komfortní zamykání s budoucností. Vyznačuje se absencí kabeláže v křídle dveří - napájení je přiváděno bezkontaktně přes zamykací část, což činí autosafe 837PX obzvláště atraktivním pro dodatečnou montáž. Ovládání přístupu probíhá přes Bluetooth, pohodlně pomocí chytrého telefonu nebo klíče SmartKey. Dveře lze kdykoli otevřít zevnitř díky integrované panikové funkci (EN 179/1125).

Rozmanitost také v chytrých přístupových řešeních
Budoucnost je bez klíče. To se odráží i v široké nabídce chytrých přístupových řešení, ke kterým přibyly další inovace. Například klika dveří KeylessGo access SmartTouch je nyní k dispozici také v módní černé matné barvě. K dispozici je také nová, pohodlná možnost přístupu - funkce KeylessGo prostřednictvím chytrého telefonu - umožněná kombinací s funkcí SmartAccess.

Nové Bluetooth ovládání přístupu SmartAccess promění jakýkoli chytrý telefon v klíč pro snadné ovládání motorických zámků FUHR a komponent SmartAccess prostřednictvím aplikace. Díky tomu lze dveře a brány v celém domě pohodlně otevírat pomocí chytrého telefonu. Kompaktní Bluetooth přijímač SmartAccess nabízí rychlé otevírání dveří bez nutnosti použití internetu nebo cloudu a díky minimální náročnosti instalace získává vysoké hodnocení. Jednou z pohodlných a pro bezpečnost důležitých funkcí je praktická funkce KeylessGo pomocí chytrého telefonu, a to i ve spojení s přístupovými řešeními SmartTouch a dveřním videointerkomem SmartConnect. Lze ji použít i k ovládání externích prvků, jako jsou elektrické závory, garážová vrata nebo jiné motorické zámky, které jsou ovládány prostřednictvím rádiového modulu SmartAccess.

Chytrý, nový dveřní videointerkomový systém SmartConnect včetně skenování prstů bude poprvé předveden jako prototyp integrovaný do dveřní kliky. kromě biometrického otevírání dveří zaujme i jednoduché programování a správa pomocí prstu v aplikaci. Všechny modely dveří SmartConnect lze intuitivně ovládat prostřednictvím aplikace a nabízejí interakci s návštěvníky nezávislou na místě. Současně jsou součástí integrované funkce online a offline kontroly přístupu a SmartHome, které umožňují komplexní správu uživatelů.

Více novinek.

V letošním roce využívá společnost FUHR významnou oborovou akci FENSTERBAU FRONTALE k tomu, aby s...

FUHR - na veletrhu BAU 2023 důsledně orientovaný na řešení s četnými náhledy nových produktů

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehl&iac...

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehlídku výkonů orientovaných na řešení a tomu je přizpůsoben zcela nový design veletržního stánku.
Rodinný podnik se sídlem v Heiligenhausu zahajuje nový finanční rok sebevědomě a optimisticky se staví k BAU 2023. Vedle prvních nových produktů a dalšího vývoje představuje FUHR rozsáhlé rozšíření komunikace se zákazníky, která se aktivně zaměřuje na dialog, předávání znalostí a podporu.