Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

08.04.2024 01:04

Důraz je kladen na řešení. Nespočet aplikací, hmatatelné přínosy - FUHR představuje svět rozmanitosti řešení.

V letošním roce využívá společnost FUHR významnou oborovou akci FENSTERBAU FRONTALE k tomu, aby se návštěvníkům a zájemcům představila na zcela novém veletrhu. Specializovaný a přední výrobce vysoce kvalitních uzamykacích systémů se tak vyjadřuje k budoucnosti. Na ploše více než 250 m2 se návštěvníci seznámí s inspirativní nabídkou moderních vícebodových uzamykacích a přístupových řešení pro všechny materiály a konstrukce dveří. Design stánku zdůrazňuje vysoké standardy kvality společnosti FUHR i nárok na pokrok, s nímž neustále rozšiřuje své portfolio výrobků v rozmanitých kompletních programech. Představeny budou četné nástavce pro hliníkové, ocelové, PVC a falcované a zapuštěné dřevěné dveře. Znovu se tak zdůrazňuje atraktivita osvědčených systémových řešení pro flexibilní spektrum použití, včetně skutečných konkurenčních výhod.



Přesvědčte výkonem

Andrea Banning, vedoucí marketingu, doplňuje veletržní prezentaci o několik interních detailů: "Andreas Fuhr a jeho tým si dali za cíl proměnit nápady v úspěch, aby dále upevnili naši image specialisty. To se daří pouze prostřednictvím důkazů výkonnosti. Proto se také snažíme být zajímavým a vysoce výkonným partnerem pro uzamykací techniku orientovanou na budoucnost ve všech ohledech. Chceme nabízet prokazatelné výhody jak zpracovatelům, tak prodejcům a uživatelům. To znamená, že naši zákazníci díky rozmanitosti aktuálně nabízených řešení vždy a kdykoli najdou to správné řešení pro každý požadavek. Bezpečné a spolehlivé. Bez ohledu na to, jaký je požadavek. Množství diskusí a velký zájem o podrobné informace považujeme za velký úspěch a potvrzení."



SmartAccess promění chytrý telefon v klíč

Nový přístupový systém SmartAccess Bluetooth se setkal s mimořádným ohlasem návštěvníků veletrhu. Ústředním prvkem systému je modul SmartAccess SAM, mimořádně kompaktní přijímač Bluetooth, který se instaluje mimo dohled. Díky tomu jsou každé dveře během okamžiku vybaveny inteligentním přístupovým řešením. Modul SAM zaujme také svou flexibilitou při instalaci a používání. Lze jej jednoduše namontovat na motor jakéhokoli zámku FUHR a lze jej také snadno kombinovat s motorizovanými zámky jiných výrobců. A díky dodatečně montovatelné čelní desce jej lze flexibilně použít také např. s elektrickými závorami nebo otvírači garážových vrat, takže SmartAccess je ideální pro jednoduchou dodatečnou montáž.


Provoz vyžaduje pouze bezplatnou aplikaci SmartAccess. Díky funkci automatického odblokování lze dveře snadno otevřít, když se k nim přiblížíte. A díky funkci Bluetooth jej lze používat nezávisle na Wi-Fi nebo připojení mobilního telefonu. Aplikace také nabízí jednoduchou správu klíčů, dočasné pozvánky pro uživatele, stavové zprávy a deník. SmartAccess umožňuje i další možnosti kontroly přístupu: klasické otevírání dveří rádiovým klíčem SmartAccess Key nebo pomocí SmartAccess SmartTouch, systém KeylessGo pro dveře a v budoucnu i multiscan SmartAccess, skenování prstu moderním povrchovým snímačem.



Rozmanitost řešení pro luxusní obytné budovy a nemovitosti

Osvědčené řady autosafe a autotronic automatic nabízejí díky dalšímu vývoji širokou škálu nových aplikací a jsou oblíbené zejména pro požadavky luxusních
nemovitostí. Například prestižní velké otočné dveře lze vybavit automatickým vícebodovým zamykáním, které se uzamyká na obou stranách a lze je pohodlně otevírat pomocí motoru. Inteligentní systém autotronic 836PK zde využívá své spínací kontakty k optimalizaci provozu obou motorů. Volitelný bateriový modul zaručuje nepřetržité napájení i při výpadku proudu. Optimalizované zámky únikových dveří s přidanou hodnotou. Automatické únikové zámky funkce B nyní zaujmou také svým řešením 4 v 1 s praktickým přepínáním směru otevírání dveří a dveří. To šetří úložný prostor a nabízí flexibilitu při plnění požadavků zákazníků. Navíc optimalizované: Zámky s panikovou funkcí E se vyznačují také jednoduchým přepínáním ze zajištěného trvalého odemknutí na funkci denního zamykání. To znamená, že tyto automatické zámky lze nyní kombinovat také s otevíráním E. Automatický zámek autosafe 837P představuje inovaci. Byl vyvinut speciálně pro dveře nemovitostí a průjezdové dveře s kontrolovaným přístupem. Vnější páková klika může být elektricky aktivována pro dočasný nebo trvalý přístup ke dveřím. Inteligentní funkce zahrnují širokou škálu zpětných signálů a univerzální napájení.











Další zajímavost: autosafe 837PX.

Jeho vlastnosti: komfortní zamykání s budoucností, inovativní, s indukčním přenosem energie a elektricky aktivovanou vnější klikou. Žádná kabeláž ve dveřním křídle - napájení je přiváděno bezkontaktně přes zamykací část, což činí autosafe 837PX obzvláště atraktivním pro dodatečnou montáž. Ovládání přístupu probíhá přes Bluetooth, protože indukční zámek má již integrovaný SmartAccess. Dveře lze pohodlně otevřít pomocí chytrého telefonu nebo klíče SmartKey. Dveře lze kdykoli otevřít zevnitř díky certifikované panikové funkci (EN 179/1125).

Více novinek.

Fensterbau Frontale od 19. do 22. března 2024 v Norimberku.

FUHR - na veletrhu BAU 2023 důsledně orientovaný na řešení s četnými náhledy nových produktů

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehl&iac...

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehlídku výkonů orientovaných na řešení a tomu je přizpůsoben zcela nový design veletržního stánku.
Rodinný podnik se sídlem v Heiligenhausu zahajuje nový finanční rok sebevědomě a optimisticky se staví k BAU 2023. Vedle prvních nových produktů a dalšího vývoje představuje FUHR rozsáhlé rozšíření komunikace se zákazníky, která se aktivně zaměřuje na dialog, předávání znalostí a podporu.