Katalog

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

18.07.2023 00:07

Dopravní nástupiště GEDA v centru Donau-Ries

Stálá přepravní plošina GEDA podporuje každodenní přepravu vysoce citlivých kamerových systémů v Donauwörthu

Německý výrobce stavebních a průmyslových výtahů GEDA GmbH z bavorského Asbach-Bäumenheimu může podpořit sousední podnik v Donauwörthu.


Dobrá spolupráce se vyplácí

Již více než 90 let je GEDA GmbH společností, na kterou se můžete obrátit, pokud jde o efektivní a bezpečný přístup do výšek s jedinečnou kvalitou "Made in Germany". totéž platí i pro společnost Telemeter Electronic, která je vzdálena pouhých 10 km a je certifikovanou prodejní, vývojovou, výrobní a servisní firmou již od roku 1964. Tato mezinárodně působící společnost nabízí ucelený sortiment elektronických a mechatronických komponentů, jakož i zařízení a systémů s dlouholetými zkušenostmi v různých aplikacích s potřebným know-how a způsobem myšlení orientovaným na řešení. Další oblastí jsou vysoce stabilizované infračervené kamerové systémy, které patří k nejlepším na světě. Tyto kamerové systémy jsou díky své vysoké stabilitě a velmi dlouhému dosahu ideální pro průzkum a sledování různých scenérií. Typické aplikace zahrnují drony, vrtulníky nebo letadla. Společnost Telemeter Electronic zde nabízí školení pro obsluhu i servis v podobě údržby a oprav přímo v Donauwörthu.


Vzhůru do výšin

Nejen letecký průmysl chce vynášet kamery do závratných výšek, ale také společnost Telemeter Electronic potřebuje podporu pro výškovou přepravu kamer. Zde bylo zřejmé, že podporu poskytne středně velký výrobce stavebních a průmyslových výtahů GEDA GmbH ze sousedství. Kamery dodané do skladu za účelem údržby nebo servisu musí být denně dopravovány do prvního patra sídla společnosti Telemeter Electronic. Zde pak mohou být prováděny potřebné činnosti údržby a servisu
. Poté se provádí kontrola kamer, která je kvůli potřebnému velkému zornému poli možná pouze v určité výšce. Pro získání potřebného zorného pole lze tuto činnost provádět přes okno.
Při hmotnosti často až 80 kg je přeprava kamer do prvního patra bez pomůcek nebezpečná a vyčerpávající. O to důležitější bylo instalovat stálou přepravní plošinu.
Pro tento účel převládla vzhledem k omezenému prostoru na staveništi kamera GEDA 300 ZP P. Díky prostorově úsporným rozměrům plošiny 1,35 m x 0,95 m výtah spolehlivě a bezpečně přepraví až 500 kg v režimu materiálu a 300 kg v režimu osob nebo 3 osoby nahoru a dolů. Výhody výtahu GEDA 300 ZP P se projevují zejména ve stísněných prostorách: díky skládací plošině a kompaktní konstrukci nejsou možnosti použití téměř nijak omezeny. Díky rychlosti zdvihu max. 12 m/min a dopravní výšce až 50 m je celkové balení dokonalé. Díky této přepravní plošině nyní
nejen šetří spoustu času při každodenní práci, ale především chrání zdraví zaměstnanců. Přeprava cenných kamer z dodávky do prvního patra může probíhat bezpečně, aniž by došlo k jejich poškození. Tento úkol je pro přepravní plošinu hračkou. Přepravní výšku kolem 3,5 m zvládne bez problémů a dostatečná je i nosnost. I při takto malých provozních výškách je toto trvalé zařízení rentabilní, což je patrné při každodenním používání.


Pevně usazené

Přepravní plošiny GEDA, které jsou na trhu zavedené již 25 let, jsou nepostradatelné jak v oblasti trvalých, tak dočasných výrobků. Flexibilní a spolehlivé dočasné přepravní plošiny GEDA zvládnou téměř každou výzvu na staveništi. Stejně nepostradatelné jsou trvalé přepravní plošiny speciálně navržené pro potřeby různých průmyslových odvětví. Stejně jako v případě společnosti Telemeter Electronic pomáhají stálá zařízení GEDA při přepravě materiálu a osob. Ale také na pobřežních ostrovech nebo v cementářském průmyslu je k dispozici optimální řešení od společnosti GEDA, které odolá i těm nejnáročnějším podmínkám prostředí.

Více novinek.

Několik zařízení GEDA podporuje renovaci radnice v norském hlavním mě...

GEDA SH1000 US v akci v přístavu New Orleans
Dva stroje GEDA 3700 Z/ZP podporují výstavbu Nové národní nemocnice


za společnost GEDA GmbH z Asbachu-Bäumenheimu startovalo na firemním běhu 2024 18 účas...

GEDA Multilift P22 Premium jako pomocník v druhém největším městě Anglie
Několik zařízení GEDA pomáhá dotvářet exkluzivní byty v novém pražském komplexu budov.