Katalog

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

03.08.2023 02:08

GEMÜ nabízí "nejlepší pracovní místa v Německu s budoucností"

Kvalita a inovační síla, spolehlivost a důslednost jsou u technologické společnosti GEMÜ psány velkými písmeny. Výrobce armatur tak nabízí svým zákazníkům vysoce kvalitní řešení a zaměstnancům stabilní a spolehlivé pracovní prostředí. Za to nyní společnost GEMÜ získala pečeť "Nejlepší pracovní místa s budoucností v Německu", kterou uděluje DEUTSCHLAND TEST ve spolupráci s Focus Money.



Institut pro management a ekonomický výzkum (IMWF) v této souvislosti zkoumal více než 6 000 podniků. Do žebříčku bylo zahrnuto po jedné třetině kritérií udržitelnosti, ekonomické efektivity a pracovního klimatu. Za tímto účelem byly v německojazyčných doménách vyhledány předem vybrané klíčové pojmy a texty byly zaznamenány do databáze. Ve druhém kroku byly tyto texty analyzovány pomocí umělé inteligence ve třístupňovém procesu a na základě výsledků byly společnosti hodnoceny podle bodového systému. Vítěz příslušného odvětví získal 100 bodů.



GEMÜ získal 73,3 bodu v kategorii strojírenských a strojírenských podniků a obdržel ocenění "Nejlepší pracovní místa s budoucností v Německu".

"Již téměř 60 let vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme vysoce kvalitní armatury, měřicí a regulační systémy a individuální systémová řešení pro kapaliny, páry a plyny. Díky našim kvalifikovaným a angažovaným zaměstnancům jsme se stali světovou jedničkou na trhu. Abychom byli úspěšní i v budoucnu, investujeme velké prostředky do výzkumu a vývoje a neustále rozšiřujeme portfolio našich řešení. Díky tomu neustále rosteme. V průmyslovém parku v Hohenlohe se právě staví nové sídlo společnosti GEMÜ, supermoderní budova, která nám ukáže cestu do budoucnosti," říká Gert Müller, jednatel skupiny GEMÜ.

Více novinek.

Podle průzkumů mezi zaměstnanci je trvalé, a tedy bezpečné zaměstnání na prvním místě v žebříčku...

Technologická společnost GEMÜ se sídlem v Ingelfingenu otevřela u příležitosti 60. výročí svého založení v červnu 2024 v průmyslovém parku Hohenlohe nové prestižní sídlo společnosti
Šoupátka GEMÜ řady GEMÜ R480 Victoria a kulový kohout GEMÜ B20 získaly schválení DVGW pro plyn.