Katalog

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.09.2023 01:09

Nové řešení pro připojení víceportových ventilových rozvodů

Společnost GEMÜ, specialista na ventily z německého Ingelfingenu, uvádí na trh dvě nová řešení pro připojení jednorázových víceportových ventilových bloků.

Na jedné straně je nyní možné ovládat uzamčení ventilového bloku pneumaticky prostřednictvím uzamykacích válců pomocí ventilového bloku, který je zapuštěn do povrchu systému. Na druhé straně existuje řešení pomocí ventilového bloku umístěného na povrchu systému, kde se připojení tělesa ventilu k pohonné jednotce provádí ručně prostřednictvím odnímatelné ruční páky. Druhá varianta nabízí větší flexibilitu v uspořádání trysek. Spojení mezi pohony a membránami přivařenými na ventilovém bloku je spolehlivě provedeno během několika sekund pomocí principu upínání známého ze zařízení GEMÜ SU40 SUMONDO. Samotné bloky se vyrábějí obráběním, a proto mohou být individuálně navrženy.

Použití jednorázových technologií nabízí několik výhod: Úsporu konvenčních čisticích cyklů a s tím spojených výdajů na energii, čisticí média, likvidaci odpadu a periferní zařízení a zároveň zvýšení ochrany před křížovou kontaminací mezi různými výrobními kampaněmi. Kromě toho se minimalizují prostoje v továrně, což ve srovnání s konvenčními řešeními výrazně zvyšuje flexibilitu a efektivitu řešení na jedno použití v lékařských a farmaceutických aplikacích. Použití technologie jednorázového použití navíc snižuje negativní dopad na životní prostředí díky eliminaci energeticky náročných čisticích cyklů.

Více novinek.

18.02.2024 01:05

GEMÜ otevírá nový trh
Společnost GEMÜ je díky vhodnému portfoliu produktů spolehlivým a kompetentním partnerem pro výrobu kultivovaného masa.

09.10.2023 01:00

Nové logo GEMÜ

za téměř 60 let se nápis GEMÜ téměř nezměnil. Logo se během této doby vyvíjelo, ale písmena...

Virtuální prohlídka továrny nabízí exkluzivní pohled do zákulisí světa GEMÜ. Zájemci mají možnost prohlédnout si díky digitální prohlídce moderní výrobní zařízení, pokročilé montážní stanice nebo plně automatizovanou logistiku