Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Udržitelnost v centru pozornosti - nový zákaznický časopis společnosti Dunkermotoren

Nové vydání časopisu Motion Journal se zaměřuje na to, co je skutečně důležité: Naše životní prostředí

V sedmém vydání svého zákaznického časopisu "mo přišla společnost Dunkermotoren, značka AMETEK, s něčím velmi výjimečným. V atraktivní podobě v novém formátu nechává výrobce pohonné techniky nahlédnout do zákulisí a vysvětluje čtenářům, jak se téma udržitelnosti prolíná celou společností.

Ve společnosti Dunkermotoren se na efektivitu neošetřují pouze motory, ale celý proces vzniku výrobku. "Udržitelnost má pro nás ústřední význam. Každý den se ve společnosti Dunkermotoren snažíme různými způsoby snižovat naši uhlíkovou stopu a stále více přispívat k ochraně životního prostředí - jako společnost i jako jednotlivci," říká Uwe Lorenz, generální ředitel skupiny Dunkermotoren.

V novém zákaznickém časopise společnost uvádí podrobnosti o tom, jak realizuje myšlenku udržitelnosti ve všech oblastech skupiny Dunkermotoren.

Ať už prostřednictvím rekuperace energie robotů Yaskawa používaných společností EGS Automation, provozem motorů šetřícím zdroje díky inteligentním službám nexofox nebo pomocí krátkých dodavatelských řetězců při výrobě motorů ve společnostech Dunkermotoren a MAE, každý člen skupiny přispívá k větší udržitelnosti každodenních procesů. A aktivní se stávají i samotní zaměstnanci - v pravém slova smyslu.

Více novinek.

Nová řídicí jednotka 4Q od společnosti Dunkermotoren nabízí vysoký výkon za dostupnou cenu
Dunkermotoren otevírá cestu k plně automatizované a digitalizované intralogistice

22.08.2024 01:00

Bezpečnost vždy na očích

Bezpečnostní knihovna SISTEMA pro inteligentní motory dPro společnosti Dunkermotoren s ST...

Společnost Dunkermotoren, značka AMETEK, je hrdá na to, že může pohánět závodní vůz týmu Milhagem z univerzity Minas Gerais svým bezkartáčovým stejnosměrným motorem
Společnost Dunkermotoren vydává nové číslo svého časopisu Motion Journal "mo

Ve dnech 14. až 17. května 2024 se v Amsterdamu uskuteč...