Katalog

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

09.10.2023 01:10

Nové logo GEMÜ

za téměř 60 let se nápis GEMÜ téměř nezměnil. Logo se během této doby vyvíjelo, ale písmena zůstala z velké části stejná. V říjnu 2023 představí technologická společnost z Ingelfingenu své nové firemní logo.



Od svého založení v roce 1964 se společnost GEMÜ, výrobce armatur, měřicích a regulačních systémů, neustále rozvíjí a roste. Společnost, která je od samého počátku symbolem spolehlivosti a kontinuity, je zároveň již téměř 60 let známá také tím, že je vždy hnací silou inovací a změn.



Jen za posledních deset let se společnost GEMÜ výrazně rozvinula. Společnost neustále rozšiřovala své portfolio řešení a v roce 2022 zvýšila svůj roční obrat na více než 530 milionů eur. Nová budova sídla skupiny GEMÜ v průmyslovém parku Hohenlohe v Kupferzellu (Bádensko-Württembersko, Německo) ukazuje cestu do budoucnosti a symbolizuje to, co GEMÜ představuje: přímočarost, pevný a jasný design, stejně jako spolehlivost a vášeň.



Těmito charakteristikami, stejně jako vývojem posledních let, se GEMÜ řídil při navrhování svého nového loga. V souladu s tím společnost GEMÜ pečlivě a zároveň důsledně dále rozvíjela své logo. Na první pohled se změny zdají být marginální. Při bližším pohledu je však zřejmé, že se změnilo každé písmeno loga. Písmena byla zcela přepracována a nyní stojí rovně. Symbolizují tak stabilitu a odolnost, ale zároveň také dynamiku a pohyb, které GEMÜ představuje.



"Naše nové logo vyzařuje soudržnost a spolehlivost vůči našim zákazníkům a zaměstnancům. Je příslibem kvality a ukazuje nám směr budoucnosti," říká Gert Müller, jednatel skupiny GEMÜ.





Více novinek.

Podle průzkumů mezi zaměstnanci je trvalé, a tedy bezpečné zaměstnání na prvním místě v žebříčku...

Technologická společnost GEMÜ se sídlem v Ingelfingenu otevřela u příležitosti 60. výročí svého založení v červnu 2024 v průmyslovém parku Hohenlohe nové prestižní sídlo společnosti
Šoupátka GEMÜ řady GEMÜ R480 Victoria a kulový kohout GEMÜ B20 získaly schválení DVGW pro plyn.