Katalog

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

17.11.2023 01:11

Společnost Comet Yxlon představuje nový kontrolní systém pro polovodičový průmysl.

productronica / SEMICON Europa

Využitím pokročilé počítačové laminografie a integrované technologie umělé inteligence přináší Comet Yxlon do popředí možnosti 3D rentgenového snímání s vysokým rozlišením pro detailní testování pokročilých obalů integrovaných obvodů. Trh s polovodiči má nyní poprvé k dispozici nedestruktivní doplněk nebo alternativu ke konvenčním destruktivním metodám. Trojrozměrné rentgenové snímky s rozlišením menším než 1 μm mohou spolehlivě identifikovat typické vady 3D pájecích spojů integrovaných obvodů, jako jsou chybějící a přemostěné výčnělky, dutiny, nevlhkost, hlava v polštáři, posun výčnělku a odchylky ve výšce stojanu nebo deformace. Moderní analytický software založený na hlubokém učení přebírá automatické vyhodnocování včetně generování zpráv podle požadavků uživatele. Nový rentgenový kontrolní systém CA20 tak nabízí polovodičovému průmyslu zcela novou úroveň bezpečnosti a efektivity.

Polovodiče se staly nedílnou součástí našeho propojeného světa. To klade na výrobce velké nároky, protože inovační cykly jsou stále kratší a kratší, zatímco složitost integrovaných obvodů se neustále zvyšuje. Pro udržení konkurenceschopnosti je kladen zvláštní důraz na snižování investičních nákladů a zrychlení náběhových procesů, aby bylo možné rychleji dosáhnout bezchybné výroby nových, vysoce výkonných součástek. Včasná identifikace kritických vad výrazně urychluje vývoj a optimalizaci nových výrobních procesů, a tím i náběh výroby nových generací čipů.

S kontrolním systémem CA20 posunula společnost Comet Yxlon 3D rentgenovou technologii pro průmysl pokročilého balení polovodičů na zcela novou úroveň. Kompletně přepracovaný hardware, optimalizovaný pro polovodičové aplikace z hlediska stability, zobrazování, přesnosti a požadavků na údržbu, Comet Yxlon GmbH Strana 2 z 3 v kombinaci s počítačovou laminografií s vysokým rozlišením a softwarovými balíčky, jako jsou Dose Manager, Batch Manager a "Insights" pro automatizované vyhodnocování, zajišťují přesnost, spolehlivost a efektivitu všech kontrolních úloh. Všechny funkce jsou snadno a intuitivně přístupné prostřednictvím uživatelského rozhraní Geminy, které se osvědčilo v produktových řadách Comet Yxlon FF a UX a je vybaveno grafickými symboly, průvodci a různými předvolbami pro každou úroveň dovedností.

"Jako doprovodná kontrolní metoda již při výzkumu a vývoji nových mikročipů a jejich výrobních procesů přinese nový CA20 revoluci v polovodičovém průmyslu," řekl Christian Driller, viceprezident pro výzkum a vývoj společnosti Comet Yxlon. "CA20 zajistí, že se výrazně urychlí náběh procesů a doba uvedení na trh, sníží se současná vysoká zmetkovitost, a tím se výrazně zvýší výtěžnost. Systém přiblíží cíl nulové chybovosti na dosah."

Společnost Comet Yxlon včera odpoledne systém oficiálně uvedla na trh za účasti živých ukázek a pozvaných hostů. Během různých prezentací na konferenci se Stephan Haferl (generální ředitel společnosti Comet), Dionys van de Ven (prezident společnosti Comet Yxlon), Isabella Drolz (viceprezidentka pro produktový marketing společnosti Comet Yxlon) a Christian Driller již dříve zmínili o této významné události. Nové umístění stánku v hale B2, který vedle sebe sdílejí veletrhy productronica a Semicon Europa, naznačuje, kam směřuje cesta společnosti Comet Yxlon: Comet Yxlon je díky své technologii zviditelňuje v souladu se svým slibem: Vidět lépe. Rychleji. Více.

Více novinek.

Deska sedimentu z holštejnské skály měla být analyzována na ob...

od 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japonsko 2024

Na letošním veletrhu Productronica přijdeme s novinkou a v úterý 14. listopadu v 15 hodin na našem stánku B2.454 představíme náš nový 3D rentgenový systém, který jsme vyvinuli speciálně pro náročný trh s polovodiči.

vzestup e-mobility způsobil v posledních letech obrovský růst trhu s bateriemi, který nemá konce....

Z Yxlonu se stává Comet Yxlon. Na letošním veletrhu Control ozn&aacut...

Yxlon se stává kometou Yxlon. Na letošním veletrhu Control oznámil výrobce rentgenových a CT kontrolních systémů, že s účinností od 8. září 2022 změní svůj název na Comet Yxlon. Nová značka podtrhuje dlouholeté spojení společnosti Yxlon se společností Comet, přední světovou společností v oblasti inovativních technologií zaměřenou na plazmovou a rentgenovou technologii