Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

12.06.2024 01:06

ZEISS O-INSPECT duo

Mikroskop a měřicí přístroj v jednom

ZEISS O-INSPECT duo nabízí dvě technologie v jednom stroji: velké obrobky, jako jsou desky s plošnými spoji, palivové články nebo baterie, lze metrologicky kontrolovat i kontrolovat ve vysokém rozlišení bez řezání. Kombinace technologie 3D měření a mikroskopické kontroly zvyšuje efektivitu a šetří místo v laboratořích kvality.


ZEISS O-INSPECT duo je k dispozici ve velikosti 8/6/3
  • 2 v 1: Mikroskop a měřicí zařízení v jednom stroji
  • Rychlé a přesné 3D měření - optické a dotykové
  • Optika s vysokým rozlišením a doplňkový kontrolní software ZEISS ZEN core


první multitechnologický systémod společnosti ZEISS Jako měřicí mikroskop pokrývá ZEISS O-INSPECT duo dvě základní oblasti použití při zajišťování kvality: Přesné měření a kontrola velkých nebo mnoha malých součástí s vysokým rozlišením. Přístroj byl také speciálně vyvinut pro aplikace, které vyžadují kombinaci trojrozměrného měření a kontroly - včetně segmentace, sešívání a zpracování obrazu na barevném snímku. Namísto měřicího zařízení a mikroskopu nyní laboratoře kvality potřebují pouze jeden stroj, což šetří místo a náklady na systém. Zjistěte, jaké další výhody nabízí multifunkční zařízení pro příslušné oblasti.




mESSTECHNIK Vysoce přesné měření - dotykové a optické Vysoká přesnost pro ploché a citlivé obrobky ZEISS O-INSPECT duo je multisenzorové měřicí zařízení a přesvědčí optikou s vysokým rozlišením ve spojení s dotykovým snímacím senzorem ZEISS VAST XXT. Hmatový snímač umožňuje rychlé a přesné 3D měření díky zachycení velkého počtu měřicích bodů jediným pohybem.

citlivé součásti lze měřit bezdotykově pomocí ZEISS O-INSPECT duo - s vynikající přesností a výrazným zkrácením doby měření díky sondování ZEISS VAST (ZVP).



Díky vysokému rozlišení při velmi velké pracovní vzdálenosti je to možné nejen u plochých obrobků nebo vzorků. Kontrola povrchu a měření na jednom stroji Dnes souřadnicová měřicí souprava, zítra mikroskop Mnoho obrobků vyžaduje kromě rozměrové, tvarové a polohové kontroly také kontrolu povrchu. Tam, kde se dříve pro měření a kontrolu používala dvě samostatná zařízení, nabízí nyní ZEISS O-INSPECT duo řešení 2 v 1. Díky intuitivnímu ovládání přístroje a barevnému kamerovému snímači Discovery.V12 scout 160 c s vysokým rozlišením 5 MP a objektivem s 12násobným zoomem lze nyní kontrolní úlohy mapovat i na měřicím přístroji. Kromě obvyklého použití s přístrojem ZEISS CALYPSO lze přístroj použít také pro mikroskopické úlohy se základním softwarem ZEISS ZEN.

Více novinek.

Od prášku k aditivně vyráběným součástem



Od prášku k aditivně vyráběným součástem Aditivní výroba nabízí velký potenciál pro m...

31.07.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop a měřicí přístroj v jednom

"V našich výkonných motorech může i malá kovová částečka nečistot způsobit značné škody," zdůrazň...

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop a měřicí přístroj v jednom

Buďte v obraze v dynamickém světě automobilového průmyslu a elektromobility! Získejte exkluzivní...