Katalog

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

O RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

Více než 40 let "Kompetence v přesnosti a kvalitě" učinilo ze společnosti RUKO jednoho z předních světových výrobců vrtacích a zahlubovacích nástrojů. S podílem exportu ve výši 70 % se považujeme za evropskou společnost s mezinárodní orientací.

Vrtací nářadí RUKO se prodává ve více než 70 zemích prostřednictvím 2 300 kvalifikovaných specializovaných prodejců nářadí.

RUKO GmbH v Holzgerlingenu má vlastní pobočky v USA, Francii, Anglii, Turecku, České republice, Skandinávii a Rakousku.

Považujeme se za specialistu na nástroje pro vrtání kovů. Společnost RUKO se orientuje na požadavky profesionálních uživatelů a nabízí rozsáhlý a kompetentní sortiment výrobků.

Flexibilní struktura organizace a výrobního procesu umožňuje hospodárnou výrobu průmyslových sérií i speciálních nástrojů a výrobků na míru.

Kladivkový vrták

Delší životnost v betonu a výztuži díky stabilizované geometrii hlavy a zaobleným břitům. Patentovaná konstrukce s dvojitým břitem podle bionického principu.

Inovativní 3D spirálový profil...

Vrták do skla

Nejlepší výsledky při nižších otáčkách a dobrém chlazení vodou, terpentýnem a petrolejem. Vhodné zejména pro vrtání okenních skel, zrcadlového skla, lahví, porcelánu, dlaždic, keramiky atd.

Vrták do betónu

Vrták do betonu s delší životností, extrémní houževnatostí, vysokou pružností a vrtací schopností pro extrémní namáhání se speciální kvalitou legované oceli. Přesné vrtání je zaručeno přesným odebírán...

Příklepové vrtací korunky s tvrdokovovými břity

Vysoká účinnost je zaručena velmi stabilním a tenkostěnným tělesem vrtáku.
Použití: pro vrtání do betonu, kamene, zdiva a cihel

Vhodné pro příklepové vrtačky do max. 4,0 kg s adapt...

Vrtací nástroje ze spékaného karbidu

Pevný vrták z karbidu wolframu K 20 s povlakem nitridu hliníku a titanu. Povlak TiAlN odolný proti opotřebení zvyšuje tvrdost povrchu na přibližně 3 000 HV a tepelnou odolnost na 900 °C. To přispívá k...

Vrtáky otvorů pro kloubové závěsy

Použití: pro vrtání do měkkého dřeva, tvrdého dřeva, lepeného dřeva, dřevotřískových desek, překližek s dřevěným jádrem, tvrdých desek, desek laminovaných plastem, plastů.

Vrták do kamene

Extrémní stabilita díky zpevnění jádra, což zajišťuje maximální přenos síly z vrtacího kladiva na vrták. Vysoká odolnost proti opotřebení díky speciální úpravě tryskáním pro kalení. Spirálová geometri...

Středící vrták

Středicí vrtáky pro zhotovení středicích otvorů podle tvaru A,
tvaru A s výztužnou kuličkou a tvaru R.

Vrták na dřevo

Krouticí vrtáky do dřeva pro stroje, chrom-vanadová ocel
Použití: pro vrtání do měkkého dřeva, tvrdého dřeva, překližky, tvrdých desek a dýhového dřeva.
Krouticí šneky, chrom-va...

Spirálové vrtáky

Krouticí šneky, chrom-vanadová ocel
Použití: pro vrtání do měkkého dřeva, tvrdého dřeva, lepeného dřeva, masivního dřeva, čelního dřeva a trámů.

Skrutkovitý vrták na dřevo

Vysoce účinný vrták do dřeva z chrom-vanadiové oceli odolné proti otěru. Středový hrot zaručuje přesné vrtání. Přesné vrtání bez třísek pomocí břitů s ramenem. Ideálně se hodí pro vrtání hmoždinek....

Forstnerovy vrtáky (CV ≈ DIN 7483 G)

Aplikace
pro vrtání do měkkého a tvrdého dřeva, lepeného dřeva, dřevotřískových desek, překližek s dřevěným jádrem, tvrdých desek, plastových laminovaných desek, plastů.

Můžete mluvit o skutečných inovacích v zápustce? Lze skutečně udělat profesionální záhlubník viditelně - a hlavně - znatelně lepší? Stručně řečeno, lze. Nový hlubokotažný hloubicí stroj RUKO ULTIMATECUT 4S je toho důkazem a zcela nově interpretuje hlubokotažné hloubení. Pracuje rychleji, efektivněji, šetří energii a je také mnohonásobně odolnější než běžné záhlubníky

21.02.2023 10:00

Je čas se zamyslet.
Znečištění naší planety plasty