Katalog

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

O RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

Více než 40 let "Kompetence v přesnosti a kvalitě" učinilo ze společnosti RUKO jednoho z předních světových výrobců vrtacích a zahlubovacích nástrojů. S podílem exportu ve výši 70 % se považujeme za evropskou společnost s mezinárodní orientací.

Vrtací nářadí RUKO se prodává ve více než 70 zemích prostřednictvím 2 300 kvalifikovaných specializovaných prodejců nářadí.

RUKO GmbH v Holzgerlingenu má vlastní pobočky v USA, Francii, Anglii, Turecku, České republice, Skandinávii a Rakousku.

Považujeme se za specialistu na nástroje pro vrtání kovů. Společnost RUKO se orientuje na požadavky profesionálních uživatelů a nabízí rozsáhlý a kompetentní sortiment výrobků.

Flexibilní struktura organizace a výrobního procesu umožňuje hospodárnou výrobu průmyslových sérií i speciálních nástrojů a výrobků na míru.

Vrtáky s vodicím hrotem

Aplikace:
pro vrtání do měkkého a tvrdého dřeva, dřevotřískových desek a trámů.

Vrtání a řeznému obrábění kovů

Zpracování kovů může být zábava: s vysoce kvalitními nástroji, které naše zákazníky přesvědčí svou kvalitou.

Aby bylo možné přeměnit obyčejný materiál, jako je ocel, na přesný nástroj, vyža...

Hřebínkové nože

Pronásledovatel vláken
Používáním honičů vnějších a vnitřních závitů RUKO ušetříte peníze při údržbě a montážních pracích na stavbách a v zemědělství, při opravách vozidel a v mnoha další...

Nástroje na řezání závitů

Ruční kohoutek se skládá z odolné rychlořezné oceli. Pro průchozí a spodní závity v nelegovaných a nízkolegovaných ocelích do pevnosti 800 N/mm², kujné litině a neželezných kovech.

Nástroje pro přesné obrábění

Jako výrobce přesných nástrojů pro řezání kovů neustále hledáme nápady pro vývoj nových produktů. Neustále zdokonalujeme naše stávající výrobky a zvyšujeme produktivitu.

Během procesu v...

Vzduchové clony

Pneumatická bruska RUKO v krátkém provedení -
Kompaktní a rychlý nástroj pro odstraňování otřepů, leštění a opracování svarových spojů!

Pneumatická bruska RUKO má...

Můžete mluvit o skutečných inovacích v zápustce? Lze skutečně udělat profesionální záhlubník viditelně - a hlavně - znatelně lepší? Stručně řečeno, lze. Nový hlubokotažný hloubicí stroj RUKO ULTIMATECUT 4S je toho důkazem a zcela nově interpretuje hlubokotažné hloubení. Pracuje rychleji, efektivněji, šetří energii a je také mnohonásobně odolnější než běžné záhlubníky

21.02.2023 10:00

Je čas se zamyslet.
Znečištění naší planety plasty