Katalog

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

O igus® GmbH

Historie firmy igus začala 15.10.1964 ve dvojgaráži Güntera Blase v Kolíně nad Rýnem - Mülheimu. V prvních dvaceti letech jsme pracovali jako dodavatel složitých technických plastových součástí. V roce 1983 začíná s Frankem Blase soustředění na vlastní produkty - energetické řetězy a kluzná pouzdra - a také vybudování vlastního prodeje. V letech 1985 až 2014 se zvýšil počet našich zaměstnanců igus® ze 40 na více než 2150, a to po celém světě. I v dalších letech budeme investovat do svého růstu. Další příležitosti - díky moderním materiálům!

Kabelové žlaby

e-chainsystems® nebo kabelové žlaby jsou páteří moderních strojů. Zajišťují přívod energie, dat a signalizaci, a proto jsou nepřetržitě v pohybu.

Stínené kabely

Pro tento produkt neexistuje popis Česky. Přečtěte si popis v angličtině nebo kontaktujte společnost.

Kabelové kanály

e-chainsystems® je páteří moderních strojů. Zajišťují přívod energie, dat a signalizaci, a proto jsou nepřetržitě v pohybu.

Kabelové spojky

Pro většinu aplikací lze využít našeho standardního sortimentu C-profilů v montážní konzole a prostorově úsporné svorky „chainfix“, nebo zajistit jednoduché odlehčení tahu pomocí uvazovacích desek a k...

Speciální kabely

Kabely igus® pro speciální účely jsou odolné vůči olejům a obsahují zpomalovače hoření. Vnější plášť je založen na TPE.

Traverzy pro vázání břemen

"Podpěry kloubových hlavic a hřídelových bloků od igus®: pevné a pohyblivé podpory kloubových hlavice a hřídelových bloků s různou konstrukcí a z různých materiálů. "

Kuličková ložiska

Polymerová kuličková ložiska xiros® jsou jednořadá drážkovaná kuličková ložiska založena na DIN 625. Kuličková ložiska bez nutnosti mazání a údržby jsou tvořená čtyřmi součástmi: vnější prstenec, vnit...

Pouzdra kluzných ložisek

Kluzná pouzdra ložisek iglidur® jsou bezúdržbová, splňují požadavky směrnice RoHS, nevyžadují mazání, jsou odolná proti opotřebení a elektricky vodivá.

Ložisková pouzdra

Všeobecné vlastnosti ložiskových pouzder iglidur® zahrnují: bezúdržbovost, bez nutnosti mazání, odolnost vůči korozi, vysoká odolnost k nečistotám, vysoká rozměrová přesnost atd.

Kloubová ložiska

Kulová ložiska igubal® jsou vhodná kdykoli samočinně vyrovnávaná ložiska nabízejí konstrukčně-technické výhody nebo usnadňuje montáž.

Optické vlnovody

Optické kabely chainflex® jsou gradientní optické kabely pro náročné použití s vnějším pláštěm z PUR, odolné vůči oleji a UV.