Katalog

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

O igus® GmbH

Historie firmy igus začala 15.10.1964 ve dvojgaráži Güntera Blase v Kolíně nad Rýnem - Mülheimu. V prvních dvaceti letech jsme pracovali jako dodavatel složitých technických plastových součástí. V roce 1983 začíná s Frankem Blase soustředění na vlastní produkty - energetické řetězy a kluzná pouzdra - a také vybudování vlastního prodeje. V letech 1985 až 2014 se zvýšil počet našich zaměstnanců igus® ze 40 na více než 2150, a to po celém světě. I v dalších letech budeme investovat do svého růstu. Další příležitosti - díky moderním materiálům!

Ložiska pro kartery

Lineární ložiska drylin® R jsou založena na polymerech velmi odolných proti opotřebení speciálně vyvinutých pro lineární technologii. Rozměry jsou kompatibilní se standardními kulovými ložisky.

Kluzná ložiska (iglidur®)

Kluzná ložiska iglidur® jsou bezúdržbová, splňují požadavky směrnice RoHS, nevyžadují mazání, jsou odolná proti opotřebení a elektricky vodivá.

Ridicí kabely

Ovládací kabely chainflex® jsou kabely pro středně náročné použití. Tyto vysoce pružné kabely obsahují zpomalovače hoření a jsou chráněna vnějším pláštěm z PVC.

Axiální ložiska

Samočinně nastavovací kloubová ložiska igubal® jsou snadno namontovatelné jednotky, které pomáhají kompenzovat chyby vyrovnání a předcházet zatížení hran.

Kloubové hlavy

Ložiska pro kloubové hlavice igubal® absorbují vysoké zatížení při normálních okolních teplotách, mají vynikající tlumicí vlastnosti a hmotnost pouze pětinovou oproti klasickým kovovým ložiskovým pouz...

Vidlicové hlavy

Vidlicové spoje igubal® jsou pevné plastové vidlicové spoje vyrobené z igumid G v souladu s DIN 71752, které lze kombinovat s ložisky pro kloubové hlavice instalační velikosti E jako protikusem.

Lineární vedení (DryLin®)

DryLin ® | Posouvání místo válcování

DryLin ® je řada bezúdržbových, bezmazných lineárních kluzný...

Kabel pro prenos dat

Nejmenší poloměry ohybu, až 30 milionů cyklů testovaných v řetězech e-chains®, různé materiály pláště, různé systémy certifikace a shody. UL, CE, CSA, Desina

Kabelové průchodky

Citlivější aplikace s vysokými frekvencemi cyklů, rychlostmi a zrychleními, včetně náročných podmínek prostředí, vyžadují testované a funkčně spolehlivé lineární systémy.

Křížové klouby

Pro tento produkt neexistuje popis Česky. Přečtěte si popis v angličtině nebo kontaktujte společnost.

Bezhalogenové kabely

Kabely chainflex® jsou vysoce pružné kabely pro maximální namáhání. Neobsahují PVC a halogeny a jsou zejména odolná proti olejům a UV záření.

Energetické kabely

Aplikace s vysokými frekvencemi cyklů, rychlostmi a zrychleními, včetně náročných podmínek prostředí, vyžadují testovaný a trvale spolehlivý systém - přesně to mohou kabely chainflex® nabídnout.