Katalog

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

O igus® GmbH

Historie firmy igus začala 15.10.1964 ve dvojgaráži Güntera Blase v Kolíně nad Rýnem - Mülheimu. V prvních dvaceti letech jsme pracovali jako dodavatel složitých technických plastových součástí. V roce 1983 začíná s Frankem Blase soustředění na vlastní produkty - energetické řetězy a kluzná pouzdra - a také vybudování vlastního prodeje. V letech 1985 až 2014 se zvýšil počet našich zaměstnanců igus® ze 40 na více než 2150, a to po celém světě. I v dalších letech budeme investovat do svého růstu. Další příležitosti - díky moderním materiálům!

Závitové tyče

Vodicí šrouby s vlastnostmi chodu na sucho, bez mazání, odolné k nečistotám, bezúdržbové, vynikající provozní vlastnosti, nekorozivní, tiché, použití až do 90 °C.

Lineární systémy

Lineární systémy drylin® jsou určeny pro provoz nasucho. Všechny aplikace jsou tak chráněné proti znečištění tukem nebo olejem.

Řetězce vedení energie

Bez ohledu na to, zda plánujete kruhový pohyb, vertikální zdvih nebo velmi dlouhé osy: vždy máme odpovídající řešení přívodu energie počínaje velikostí šarže 1, včetně zaručené funkčnosti.

Sběrnicová vedení

Sběrnicové kabely chainflex® splňují různé systémy certifikace a shody a mohou být použity při vysokých rychlostech a zrychlování. Je možné vybírat mezi sběrnicovými kabely z PVC, z PUR a z TPE.

Vedení pro serva

Skupiny kabelů pro servomotory je cenově výhodná, schválená podle UL, stíněná, z PVC odolného proti olejům a kompatibilní se všemi běžně dostupnými výrobci pohonů. Vyvinuté a testované specificky pro...

Kabely hotové k použití

Kabelové svazky pohonu: podle různých norem, různé typy kabelů, nejmenší poloměry ohybu od 7,5 x d, vnější plášť na bázi PVC.

Rízení dopravníkových unašecu

Ovládací kabely chainflex® jsou určeny pro kabely energy chains® s nejmenšími poloměry ohybu. Kabely jsou testovány v řetězech e-chains® po mnoho milionů cyklů. Je možné vybírat mezi ovládacími kabely...

Pružinové závlačky

Jednodílný pružinový čep igubal®. Jednoduchá montáž, jednoduchá demontáž, lze kombinovat s vidlicovými spoji instalační velikosti E, vysoká pevnost.

Přírubová ložiska

Konstrukce přírubových ložisek umožňuj, aby byla vysokovýkonná kluzná ložiska iglidur® použita, když není možné zajistit přesnou velikost otvorů.

Kuličková ložiska

Pevná plastová ložiska drylin® vynikají svou velmi nízkou vůlí a nízkými náklady. Rozměry odpovídají normě pro recirkulační kuličková ložiska.

Signalizacne kabely

Citlivější aplikace s vysokými frekvencemi cyklů, rychlostmi a zrychleními, včetně náročných podmínek prostředí, vyžadují testovaný a trvale spolehlivý systém šetrný ke kabelům.

Vodicí sane

Vodicí sane

Pro tento produkt neexistuje popis Česky. Přečtěte si popis v angličtině nebo kontaktujte společnost.