Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

O CARL FUHR GmbH & Co. KG

Více než německý standard

Výrobky značky FUHR představují vysoké standardy kvality, neustálé zlepšování a technologické inovace. Kromě dokonalé kvality našich výrobků je pro nás nejdůležitější trvalé a spolehlivé partnerství s našimi národními i mezinárodními zákazníky. Pro spokojenost našich partnerů žijeme flexibilitou, spolehlivostí a odpovědností ve všech oblastech naší každodenní práce.

Vývoj s vášní

Vývoj nových uzamykacích systémů, které jsou odolné vůči budoucnosti a odpovídají požadavkům trhu, vyžaduje především zkušenosti a know-how. K dosažení tohoto cíle čerpá společnost FUHR z jedinečné historie zkušeností v kombinaci s nejnovějšími odbornými znalostmi. Tak vznikají technicky vyspělé produkty s inovativním charakterem.

Kvalita a efektivita výroby

Již více než 160 let s vášní vyrábíme v našem sídle v Heiligenhausu zámky a další různorodá uzamykací řešení. Blízkost našich 4 továren k sobě zaručuje efektivní pracovní proces. Každá fáze výroby je přísně kontrolována a dokumentována podle podmínek normy ISO 9001:2015. Tímto způsobem zajišťujeme stálou kvalitu výroby našich výrobků.

Přidaná hodnota na místě

Technologie tváření - srdce naší výroby - se nachází v našem hlavním závodě. Naše lisy a speciální nástroje vyrábějí z cívek početné komponenty potřebné k výrobě vysoce kvalitního zámku. Veškeré další potřebné komponenty nakupuje společnost FUHR výhradně od vysoce specializovaných dodavatelů, z nichž většina sídlí v regionu kolem Heiligenhausu. Ve vnitřních montážních prostorech se sestavy zámků a elektronické komponenty montují s podporou strojů a testuje se jejich kvalita a funkčnost.

Přísná kritéria testování

Již při vývoji a konstrukci výrobků dodržujeme velmi vysoké standardy kvality. Interní i externí testy zajišťují, že se na trh dostanou pouze bezchybné a technicky vyspělé výrobky.

Zaměření na zákazníka

V souladu s naší tradicí se řídíme premisou blízkosti k zákazníkovi a spolehlivosti. Závazek k těmto hodnotám je nedílnou součástí naší firemní kultury a celý tým společnosti FUHR jej uplatňuje každý den.

Hnací uzávěry

Střelka dveří - K zajištění neaktivního křídla dvoukřídlých dveří z hliníku, oceli, plastu nebo dřeva. Pro skryté kulaté tyče nebo povrchově montované čtvercové tyče.

Kování pro vrata

Závory s pohonem brány - Odolné závory s pohonem brány pro uzamčení neaktivního křídla dvoukřídlé ocelové nebo dřevěné brány.

Řada 902/902Z

  • Pro překrytí čtvercov...

Solutions for double-leaf doors (Aluminium and steel / Timber / uPVC doors)

Řešení pro dvoukřídlé dveře z hliníku a oceli

multisafe 844 - flexibilní konstrukce a efektivní výroba

Montáží adaptéru pro okrajový šroub se uzamy...

Accessories for emergency exit door locks

Nerezové panikové kování -Spolehlivost bez hygienického rizika

Pro použití na panikových dveřích v souladu s normou EN 1125. K dispozici jsou verze pro akt...

Okenní kování (Mortise fasteners and mortise fastener locks)

Výstružníky a zámky výstružníků

Podrobnosti:

  • Výstružníky, zámky výstružníků a trnové výstružníky
  • Četná provedení
  • Pro zapuštění, přišroubování nebo přivaře...

Pojistky na okna (FUHR plusprotect)

Zabezpečení oken FUHR plusprotect

Poptávka po snadno dodatečně montovatelných bezpečnostních produktech, které zároveň splňují požadavky na estetický vzhled, roste. Naše os...

V letošním roce využívá společnost FUHR významnou oborovou akci FENSTERBAU FRONTALE k tomu, aby s...

Fensterbau Frontale od 19. do 22. března 2024 v Norimberku.

FUHR - na veletrhu BAU 2023 důsledně orientovaný na řešení s četnými náhledy nových produktů

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehl&iac...

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehlídku výkonů orientovaných na řešení a tomu je přizpůsoben zcela nový design veletržního stánku.
Rodinný podnik se sídlem v Heiligenhausu zahajuje nový finanční rok sebevědomě a optimisticky se staví k BAU 2023. Vedle prvních nových produktů a dalšího vývoje představuje FUHR rozsáhlé rozšíření komunikace se zákazníky, která se aktivně zaměřuje na dialog, předávání znalostí a podporu.