Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

O August Vormann GmbH & Co. KG

Více než 150 let pro obchod, průmysl a koncové uživatele

August VORMANN zaměstnává ve svých třech německých závodech přibližně 190 lidí, z nichž zhruba polovina pracuje v závodech v Ennepetalu (administrativa, skladování a logistika) a Elsterwerdě (výroba). Rodinný podnik, který vlastní již pátá generace, založil v roce 1863 Ludwig VORMANN, a může se tak pochlubit více než 150letou tradicí. V průběhu let se výrobce závěsů z doby založení firmy vyvinul v mezinárodně působící společnost, která dnes nabízí rozmanitý sortiment výrobků pro hobby uživatele i profesionální výrobce.

Kvalita z německé výroby
VORMANN si při své výrobě zakládá na značce kvality "Made in Germany". Získáním schválení stavebního úřadu a označení CE pro své staticky významné dřevěné spojovací prvky a sloupové patky nabízí společnost VORMANN obchodu a uživatelům také větší transparentnost, pokud jde o bezpečnost a kvalitu výrobků. Před lety zavedené řízení kvality podle normy DIN EN ISO 9001:2015 s pravidelnými audity a kontrolami navíc zajišťuje, že naši zákazníci dostanou kvalitu, kterou očekávají.

Standardní výrobky a jednotlivé lisované a ohýbané díly
Kromě výroby a distribuce standardního sortimentu v oblasti spojovacího materiálu (mj. Závěsy, kování, dřevěné spojky, konzoly, spojky a držáky), konzolové a regálové systémy, řetězy, lana a příslušenství, zajištění břemen a systém zábradlí, nabízíme také návrh a výrobu jednotlivých lisovaných a ohýbaných dílů podle výkresové dokumentace na přání zákazníka.

Lokalita Jihoafrická republika a mezinárodní partneři
Vlastní obchodní kancelář v Jihoafrické republice a pevná spolupráce s dlouholetými partnerskými společnostmi, mimo jiné v Rakousku, Švýcarsku, zemích Beneluxu, Rusku, Lotyšsku a Rumunsku, svědčí o mezinárodní orientaci společnosti VORMANN, která se odráží také v pětijazyčné internetové prezentaci.

Řetězy z kruhové oceli

Vlastnosti: svařeno bez korálků, čistě odjehleno
Materiál: ocel
Povrch: pozinkováno

Plastové laná

Vlastnosti: pletené, 16násobné
Materiál: polypropylen
Povrch: modrý

Lana z přírodních vláken

Vlastnosti: kroucený
Materiál: konopí

Konopí a sisal jsou čistě přírodní vlákna. Ve srovnání se syntetickými vlákny jsou antistatická a mají menší pevnost v roztržení. Konopí je pružně...

Drátěná lana

Vlastnosti:42 drátů (6 x 7 + vláknové jádro)
Materiál: ocel
Povrch: pozinkovaný

Systémy zajištění nákladu

Vlastnosti: včetně 4 popruhů na suchý zip
Materiál: polypropylen
Povrch: zelený

Tvarování v progresivních zápustkách
pro vy...

Nástroje vyvinuté a navržené v naší vlastní nástrojárně ve spojení s našimi moderními automatický...