Katalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

18.05.2021 01:05

Snímač vlhkosti a teploty s vyměnitelným snímacím modulem

Senzor vlhkosti a teploty EE212 od společnosti E+E Elektronik je vhodný pro náročné měřicí úlohy v klimatické technice, zemědělství a farmaceutickém průmyslu. Díky modulární konstrukci sondy lze snímací modul v případě potřeby snadno vyměnit přímo na místě. Povrchová úprava snímače E+E, široký výběr filtračních krytek a robustní kryt IP65 / NEMA 4 zajišťují přesná a spolehlivá měření i v náročných pracovních podmínkách.

Vysoce kvalitní, vyměnitelný snímací modul

Snímací hlava EE212 obsahuje snímací modul s nejnovější generací vysoce přesného snímacího prvku E+E pro vlhkost a teplotu. Vlastní povlak snímače E+E a utěsněné pájecí plošky zlepšují měřicí výkon a prodlužují životnost snímacích prvků v náročném prostředí. Elektronika uvnitř modulu je zapouzdřena, a proto je nejlépe chráněna proti kondenzaci. Pro snímací sondu je k dispozici široký výběr různých filtračních krytek.

Jednou z hlavních výhod modulu EE212 pro použití v silně znečištěném a agresivním prostředí je modulární konstrukce sondy. Umožňuje snadnou výměnu snímacího modulu v několika krocích a zcela bez použití nářadí. To znamená, že lze minimalizovat prostoje a náklady na servis.

Všestranné použití, snadná konfigurace

Pro všestranné použití lze sondu EE212 flexibilně přizpůsobit měřicí úloze. Kromě přesného měření vlhkosti a teploty senzor vypočítává různé parametry související s vlhkostí, jako je teplota rosného bodu, absolutní vlhkost a směšovací poměr. Naměřené hodnoty jsou k dispozici na dvou konfigurovatelných analogových výstupech. Další tři fyzikální veličiny lze zobrazit na volitelném grafickém displeji. Díky bezplatnému konfiguračnímu softwaru EE-PCS lze nastavit přiřazení měřených veličin, škálování výstupů a zobrazení.

Kryt vhodný pro instalaci

K dispozici je nástěnná a kanálová verze EE212. Osvědčený kryt HVAC umožňuje montáž snímače s uzavřeným krytem. Elektronika je tak chráněna před znečištěním na staveništi. Šrouby krytu s bajonetovými uzávěry usnadňují rychlé otevírání a zavírání krytu pro dokončení elektrické instalace. Pro použití na americkém trhu je kryt vybaven vývodem pro ½" šroubení.

Více novinek.

Trojice snímačů CDS201, HTS201 a TES201 představuje novou generaci přesných a spole...

S novým senzorem HTS801 uvádí společnost E+E Elektronik na trh svůj dosud nejvýkonnější senzor vl...

Digitální snímací modul pro úsporné měření vlhkosti a teploty

Snímací modul HTM502 rak...

od 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Hala 3, stánek F31 - F32

...

Rakouský výrobce senzorů E+E Elektronik rozšiřuje své portfolio digitálních snímacích prvků o dvě...

Nový kalkulátor vlhkosti od společnosti E+E Elektronik počítá všechny důležité parametry související s vlhkostí a tlakový rosný bod.