Katalog

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

15.12.2021 02:12

Kulatý stůl společnosti GIE Media "Dnešní metrologie" s Dirkem Steiem ze společnosti Yxlon

Dirk Steiner, manažer obchodního rozvoje společnosti Yxlon, se průmyslovou počítačovou tomografií intenzivně zabývá od roku 2004 a naskenoval a analyzoval více než 1 000 datových sad. Zde máte možnost zhlédnout záznam webináře Today's Metrology Live společnosti GIE Media a poslechnout si, jak se náročné metrologické úlohy spolehlivě řeší pomocí výpočetní tomografie. Společnost Yxlon byla přítomna spolu s výrobci dalších technologií souvisejících s metrologií, aby poskytla ucelený přehled řešení.

Dirk hovořil o nejnovějších trendech v metrologii s využitím průmyslové počítačové tomografie (CT) a o tom, jak jsou data klíčem k získání informací, které výrobci potřebují ke zvýšení efektivity a snížení nákladů. Pro výrobce je nejdůležitější vysoká kvalita jejich výrobků. U "kulatého stolu" diskutovalo pět účastníků o tom, jak mohou jejich řešení pomoci výrobcům této úrovně dosáhnout. Měření a analýza vnitřních struktur je však možná pouze pomocí CT.

V odpovědi na jednu z položených otázek Dirk uvedl: "CT je netaktická metoda, takže v procesu neměníme geometrii. Můžeme vidět vnitřní struktury a při dnešním velkém trendu aditivní výroby neexistují žádná omezení, co lze navrhnout a vytisknout. Pomocí CT se můžeme podívat dovnitř a změřit věci, které jsou buď podříznuté, nebo dokonce skryté uvnitř dílu. Kromě toho získáváme také data z defektů, vnitřních vad, které samy o sobě nemají s metrologií nic společného. Takže zabíjíme dvě mouchy jednou ranou."

Více novinek.

Deska sedimentu z holštejnské skály měla být analyzována na ob...

od 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japonsko 2024

Na letošním veletrhu Productronica přijdeme s novinkou a v úterý 14. listopadu v 15 hodin na našem stánku B2.454 představíme náš nový 3D rentgenový systém, který jsme vyvinuli speciálně pro náročný trh s polovodiči.

vzestup e-mobility způsobil v posledních letech obrovský růst trhu s bateriemi, který nemá konce....

Z Yxlonu se stává Comet Yxlon. Na letošním veletrhu Control ozn&aacut...