Katalog

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

28.02.2022 01:02

Yxlon nastavuje nové měřítko v oblasti počítačové tomografie

17. února 2022: Společnost YXLON International uvedla tento čtvrtek na celosvětový trh zcela nový systém počítačové tomografie, a to prostřednictvím tří online akcí. Nový systém YXLON UX50 s kompaktní a odolnou konstrukcí byl vyvinut speciálně pro výrobní prostředí se zvláštním zaměřením na automobilový a slévárenský průmysl. Systém se ideálně hodí pro testování komponentů tradičních pohonných technologií i rostoucí e-mobility s jejími specifickými požadavky.

Model UX50 s výstupním napětím 450 kV je vhodný pro testování hustých a velkých součástí a nabízí maximální flexibilitu díky volitelnému vybavení plochými a/nebo liniovými detektory. Bez ohledu na aplikaci zajišťují rozsáhlé CT techniky a nástroje pro vylepšení obrazu optimální výsledky trojrozměrných analýz. Například nová funkce ScatterFix 2.0 snižuje rušivé rozptýlené záření u zvláště masivních zkušebních dílů ve všech CT technikách s plochým detektorem a zajišťuje optimální určení povrchu a vysoce kvalitní CT data. UX50 rovněž podporuje rychlé 2D DR kontroly, přičemž využívá osvědčený HDR filtr, který poskytuje vysoce kontrastní a detailní fluoroskopické snímky pro přesné vyhodnocení.

Stejně jako všechny nově uvedené kontrolní systémy Yxlon je i UX50 založen na uživatelsky přívětivé softwarové platformě Geminy. Jednoduché ovládání pomocí grafických ikon, podporované různými předvolbami, nabídkami, průvodci a automatickými sekvencemi, umožňuje inspektorům s různou úrovní znalostí rentgenové technologie dosáhnout vždy těch nejlepších výsledků a zvýšit efektivitu. Budoucí vývoj Geminy bude pro UX50 k dispozici jako upgrade.

S ohledem na uživatele byla ergonomická hlediska zásadní součástí návrhu a vývoje řady UX. Výškově nastavitelný ovládací panel systému je přehledně uspořádán pomocí joysticků a tlačítek, což umožňuje správné ovládání i v rukavicích. Prodloužení konzoly na levé nebo pravé straně umožňuje pohodlné ovládání myší. Kromě toho je pro zvýšení uživatelského komfortu navrženo kamerové sledování vnitřního prostoru, indikátor rentgenového paprsku pomocí vějířového laseru a bezpečné ovládání manipulátoru kontrolního dílu při otevřených dveřích pomocí tlačítek na vnější stěně skříně.

Do budoucna byla naplánována možnost rozšíření, aby byla zajištěna bezpečnost vaší investice tím, že v případě potřeby bude možné nakonfigurovat systém s jedním detektorem, ať už s linkovým nebo plochým panelem, na systém se dvěma detektory

Více novinek.

Deska sedimentu z holštejnské skály měla být analyzována na ob...

od 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japonsko 2024

Na letošním veletrhu Productronica přijdeme s novinkou a v úterý 14. listopadu v 15 hodin na našem stánku B2.454 představíme náš nový 3D rentgenový systém, který jsme vyvinuli speciálně pro náročný trh s polovodiči.

vzestup e-mobility způsobil v posledních letech obrovský růst trhu s bateriemi, který nemá konce....

Z Yxlonu se stává Comet Yxlon. Na letošním veletrhu Control ozn&aacut...