Katalog

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

16.12.2022 02:12

Svět se vyvíjí. Yxlon také.

Z Yxlonu se stává Comet Yxlon. Na letošním veletrhu Control oznámil výrobce rentgenových a CT kontrolních systémů, že s účinností od 8. září 2022 mění svůj název na Comet Yxlon. Nová značka podtrhuje dlouholeté spojení společnosti Yxlon se společností Comet, přední světovou společností v oblasti inovativních technologií zaměřenou na plazmovou a rentgenovou technologii.

Svěží, moderní design nové značky Comet Yxlon odráží inovace a nadšení společnosti pro řešení výzev zákazníků.

"Značka Comet Yxlon představuje desetiletí zkušeností s rentgenovým zářením a nadšení pro vytváření nových věcí - v souladu s mottem "Vedeni zkušenostmi. Driven by curiosity." říká Kevin Crofton, generální ředitel společnosti Comet Group a prezident a.i. společnosti Yxlon. "Rebranding posiluje naši přítomnost a potvrzuje náš význam ve skupině Comet Group."

Podnikatelské kořeny společnosti Yxlon sahají až k objevu rentgenových paprsků W. C. Röntgenem v roce 1895 a výrobě první rentgenové trubice C. H. F. Müllerem v roce 1896. Společnost YXLON International GmbH se sídlem v Hamburku je od roku 2007 součástí mateřské společnosti Comet Holding AG, která je kótovaná na švýcarské burze a sdružuje přední světovou skupinu inovativních technologických podniků.

Více novinek.

Deska sedimentu z holštejnské skály měla být analyzována na ob...

od 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japonsko 2024

Na letošním veletrhu Productronica přijdeme s novinkou a v úterý 14. listopadu v 15 hodin na našem stánku B2.454 představíme náš nový 3D rentgenový systém, který jsme vyvinuli speciálně pro náročný trh s polovodiči.

vzestup e-mobility způsobil v posledních letech obrovský růst trhu s bateriemi, který nemá konce....

Yxlon se stává kometou Yxlon. Na letošním veletrhu Control oznámil výrobce rentgenových a CT kontrolních systémů, že s účinností od 8. září 2022 změní svůj název na Comet Yxlon. Nová značka podtrhuje dlouholeté spojení společnosti Yxlon se společností Comet, přední světovou společností v oblasti inovativních technologií zaměřenou na plazmovou a rentgenovou technologii