Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

13.04.2023 02:04

BAU 2023: FUHR představuje novou řadu řešení

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehlídku výkonů orientovanou na řešení a tomu je přizpůsoben zcela nový design veletržního stánku.

V rámci systémových řešení souvisejících s materiály představí společnost FUHR řadu novinek a další vývoj vysoce kvalitních uzamykacích systémů. Rozšířením portfolia doplňuje společnost FUHR osvědčené kompletní řady o řešení orientovaná na budoucnost a rozšiřuje tak spektrum použití pro zpracovatele a uživatele.

K zvláštnostem patří především inovace kolem automatických řad, které se těší stále větší oblibě a jsou dnes při vybavování kvalitních vstupních dveří a ve smluvním sektoru samozřejmostí. Řadu automatických dveří tak doplňují další slibné produktové novinky, včetně zcela nové automatické řady s elektricky aktivovanou klikou. Vrcholem prezentace nových produktů je automatický panikový zámek 837PX jako indukční řešení.

Kromě toho jsou zde novinky v oblasti komfortních a bezpečnostně relevantních přístupových řešení. Například dveřní videointerkom SmartConnect je prezentován v optimalizovaném designu a s integrovaným skenem prstů nebo madlo SmartTouch v trendové černé barvě. Ještě více než dříve zve nová koncepce stánku s velkým prostorem a kompetenčním salonkem návštěvníky, aby se komplexně informovali o mnoha výhodách a neomezených možnostech použití moderního zabezpečení dveří.

Více novinek.

V letošním roce využívá společnost FUHR významnou oborovou akci FENSTERBAU FRONTALE k tomu, aby s...

Fensterbau Frontale od 19. do 22. března 2024 v Norimberku.

FUHR - na veletrhu BAU 2023 důsledně orientovaný na řešení s četnými náhledy nových produktů

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehlídku výkonů orientovaných na řešení a tomu je přizpůsoben zcela nový design veletržního stánku.
Rodinný podnik se sídlem v Heiligenhausu zahajuje nový finanční rok sebevědomě a optimisticky se staví k BAU 2023. Vedle prvních nových produktů a dalšího vývoje představuje FUHR rozsáhlé rozšíření komunikace se zákazníky, která se aktivně zaměřuje na dialog, předávání znalostí a podporu.