Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

03.05.2023 01:05

Komplexní řešení pro správu zařízení IoT a laboratoří

Vzhledem k tomu, že výzkum a vývoj je časově náročné odvětví, existuje neustálá potřeba digitálních řešení a nástrojů, které šetří čas. V současné době většina laboratoří používá několik digitálních nástrojů, které pomáhají zajistit transparentnost dat a jejich snadnou replikaci. Digitální nástroje navíc mohou být velmi praktickým řešením, které vedoucím laboratoří ušetří čas, který by strávili manuálními administrativními úkony. S množstvím dostupných nástrojů je však vždy problém zajistit snadný přenos dat z jednoho nástroje do druhého a jejich co nejefektivnější využití.

Aby vyřešila tento problém a zajistila co nejlepší zkušenosti s používáním pro členy laboratoří, Eppendorf - přední společnost v oblasti přírodních věd, která vyvíjí a prodává přístroje, spotřební materiál a služby pro laboratoře po celém světě - spolupracuje s Clustermarketem - přední světovou plánovací platformou pro laboratoře - a nabízí hladkou integraci mezi plánovačem vybavení Clustermarketu a sadou VisioNize® Lab Suite společnosti Eppendorf. Integrace kombinuje softwarové a hardwarové komponenty společnosti Eppendorf s operačním systémem Clustermarket a poskytuje vědcům přístup k ucelenému řešení pro správu zařízení a laboratoří IoT.

Věříme, že digitální nástroje budou mít velký vliv na inovace tím, že zvýší kvalitu a reprodukovatelnost experimentů a zlepší přístup k potřebnému vybavení. Je důležité, aby digitální nástroje byly správně nastaveny a poskytovaly inteligentní integraci, aby uživatelé a data mohli bezbariérově proudit mezi různými systémy. Partnerství se společností Eppendorf je klíčovým milníkem, protože propojuje dva výkonné nástroje a chytře kombinuje správu zařízení a parametrů v reálném čase." řekl Tobias Wingbermuehle, CCO a spoluzakladatel společnosti Clustermarket.

V Eppendorfu jsme nadšeni tímto partnerstvím se společností Clustermarket, protože odpovídá našemu přesvědčení o otevřených digitálních ekosystémech a důležitosti bezproblémové integrace mezi digitálními nástroji pro zajištění co nejlepšího uživatelského zážitku. S přístupem k přesným údajům o přístrojích téměř v reálném čase v kombinaci s pokročilou správou zařízení mají laboratoře možnost činit informovanější rozhodnutí a zefektivnit svůj laboratorní provoz jako nikdy předtím. " dodal Lynn Philip, Product Leader společnosti Eppendorf.

Integrace mezi oběma softwarovými řešeními využívá živé informace o přístrojích a umožňuje vzdáleně monitorovat laboratorní přístroje pomocí řešení, které je nezávislé na dodavateli a je propojeno se softwarem pro rezervaci zařízení Clustermarket. Integrace poskytuje členům laboratoří ucelené řešení pro správu zařízení IoT a laboratoří, kde mají výzkumní pracovníci přístup k široké škále funkcí, jako je vzdálené monitorování a plánování vybavení.

Více novinek.

Laboratoře jsou závislé na vysokém výkonu a spolehlivosti destiček, které používají ve svých vyso...

S přístrojem Mastercycler® X40 bude vaše každodenní laboratorní rutina nejen spolehlivá a efe...

Společnosti Takara Bio Inc (Takara Bio) a Eppendorf SE, dvě přední společnosti v oboru přírodních věd, s potěšením oznamují spolupráci v rámci strategické dohody o společném marketingu.
propagace 01. září 2023 - 31. prosince 2023
Ve společnosti Eppendorf si uvědomujeme klíčovou roli, kterou hrají plastové spotřební materiály v laboratoři. Zároveň jsme si vědomi, že vyvážení požadavků moderní vědy s péčí o životní prostředí je klíčovou výzvou pro řízení laboratoří v oblasti přírodních věd. Proto se řídíme zásadou "Reduce, Reuse, Recycle", kdykoli a kdekoli je to možné, a stále více spoléháme na používání surovin na biologické bázi.

Hamburská společnost Eppendorf SE, která se zabývá vědami o živé přírodě, letos již po osmadvacát...