Katalog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.07.2023 05:07

Automatizace v dokonalosti - HERMLE na EMO 2023

Od 18.9.23 do 23.9.23 se na ploše 560 m2 v hale 12, stánek C30, představí společnost Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG, která se řídí svým mottem - vše z jedné ruky - tři plně vybavená automatizační řešení a frézovací/soustružnické obráběcí centrum. Všechny stroje prezentují technologické přednosti výrobků HERMLE se zajímavými obráběcími operacemi.


Se svými obráběcími centry HIGH-PERFORMANCE-LINE a PERFORMANCE-LINE je společnost HERMLE AG již léta etalonem v nejrůznějších průmyslových odvětvích, která vyžadují přesné, kvalitní a dlouhodobě přesné stroje. Nedostatek kvalifikovaných pracovníků a také ekonomický tlak na využívání automatizovaných systémů se v posledních letech neustále zvyšuje. Společnost HERMLE AG například již v počátcích založila vlastní dceřinou společnost HERMLE Systemtechnik GmbH, která se zabývá automatizací. S podílem automatizace, který od té doby vzrostl na více než 50 %, to bylo velmi prozíravé rozhodnutí, které se dnes více než vyplácí. Proto se i na veletrhu EMO zaměříme na oblast automatizace a digitalizace. Zde jsou představeny tři různé přístupy, a to jak pro širokou škálu dílů, tak pro spolehlivou a hospodárnou výrobu vysoce kvalitních komponent.


HERMLE AG věnuje vývoji technologií celý tematický okruh. Otázky uživatelů týkající se nových výrobních technologií, frézovacích a soustružnických cyklů, digitálních komponent a speciálního hardwaru zde zodpoví odborníci.

Robotický systém RS 05-2 přizpůsobený stroji C 12 -
pro obrobky do 10 kg se současným vysokým a individuálním ukládáním dílů do nejrůznějších úložných modulů.

Robotický systém RS 1 přizpůsobený stroji C 250 - dokáže flexibilně uchopit, upnout a uložit obrobky do 15 kg a palety do 60 kg. Maximální flexibilita s velmi vysokou procesní spolehlivostí.

Flexibilní manipulační systém HS přizpůsobený stroji C 32 -
pro obrobky do 450 kg (těžká verze až do 1 200 kg), převáží a ukládá palety ve dvou skladovacích modulech.

Frézovací/soustružnická verze stroje C 42 doplňuje seznam exponátů a pomocí efektního frézování/rotačního obrábění předvádí frézování "powerskiving" pro vnitřní a vnější ozubení a "frézování jedle" pro komponenty leteckých motorů.

Další dvě obráběcí centra Hermle, model C 32, najdete u partnerských firem EMUGE-FRANKEN a HEXAGON.


Na EMO samozřejmě nesmí chybět předváděcí díl Bulli/T1, který byl vyroben ve vlastní expozici a který způsobil senzaci na dubnovém dni otevřených dveří.

Více novinek.

06.09.2023 00:00

Road Trip HERMLE Bulli
Další zastávka EMO 2023
podávání, upnutí, zásobování a opracování – to vše nepřetržitě
vlastní automatizační řešení firmy Hermle pro několik modelů strojů

Firma Hermle AG se j...
Obráběcí centrum C 650 Hermle jednoznačně rozšiřuje konstrukční řadu Performance-Line směrem nahoru<...