Katalog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

O Stäubli Electrical Connectors AG

Nabízíme technologicky vyspělá kontaktní řešení; univerzální řada průmyslových konektorů je určena pro náročné požadavky v průmyslovém prostředí. Vyznačují se nejnižším kontaktním odporem a zároveň nabízejí extrémně vysokou proudovou hustotu. Naše konektory se používají v řadě aplikací, jako je výroba a rozvod elektrické energie, automatizované montážní linky, řídicí systémy strojů a další náročné aplikace.

Všechny naše výrobky těží z jedinečného výkonu technologie MULTILAM. Mezi nesčetnými typy elektrických konektorů od signálových proudů až po extrémně vysoké proudy vynikají konektory MULTILAM vynikajícím výkonem. MULTILAM, základní kámen kontaktní technologie Stäubli, má díky své konstrukční flexibilitě a pokročilým vlastnostem prakticky neomezené možnosti použití.

O společnosti Stäubli

Společnost Stäubli nabízí inovativní mechatronická řešení ve třech hlavních oblastech, mezi které patří konektory, robotika a textil. Společnost Stäubli byla založena v roce 1892 a dnes je mezinárodní skupinou se sídlem ve švýcarském Pfäffikonu a více než 5 500 zaměstnanci po celém světě. Stäubli je přítomna ve 29 zemích s výrobními podniky, prodejními a servisními pobočkami a je doplněna zástupci v 50 zemích.

Textilní stroje

Stäubli vyrábí vysokorychlostní textilní stroje a nabízí řešení přizpůsobená požadavkům každého uživatele. Naše stroje a příslušenství zahrnují automatizované systémy pro přípravu tkalcovských...

Tkaní na rámu

Společnost Stäubli vyrábí vysokorychlostní rámové tkací stroje již od roku 1892. Její tkalcovské stroje a příslušenství, včetně vačkových pohybů a rotačních dobíjecích strojů, jakož i vysoce v...

Žakárové stroje

Rozsáhlá řada žakárských tkacích strojů Stäubli má širokou škálu použití pro ty, kteří vyžadují vynikající kvalitu tkaní a vysoký výrobní výkon. Mezi aplikace patří ploché tkaniny, froté, kobe...

Společnost SSA Terminals, LLC uvedla do provozu 33 tahačů terminálů, které jsou určeny pro elektromobily s nulovými emisemi a plně automatizovanými vysokokapacitními rychlonabíjecími konektory (QCC).
Francouzská tkalcovna investuje do společnosti Stäubli, aby splnila požadavky ESG
Přední portfolio konektorů MC4 společnosti Stäubli pro fotovoltaiku nyní zahrnuje řešení pro připojení stejnosměrného proudu pro systémy bateriového ukládání energie s názvem MC4-Evo stor.