Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

18.03.2023 02:03

Společnost FUHR se na veletrhu BAU 2023 prezentuje silnými řešeními.

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehlídku výkonů orientovaných na řešení a tomu je přizpůsoben zcela nový design veletržního stánku.

Společnost FUHR představuje četné inovace výrobků a další vývoj vysoce kvalitních uzamykacích systémů v rámci systémových řešení souvisejících s materiály. Rozšířením portfolia doplňuje společnost FUHR osvědčené kompletní programy o řešení orientovaná na budoucnost a rozšiřuje tak spektrum aplikací pro zpracovatele a uživatele.

K zvláštnostem patří především inovace kolem automatických programů, které se těší stále větší oblibě a jsou dnes považovány za samozřejmost při vybavování kvalitních vstupních dveří a ve smluvním sektoru. Rodinu automatických dveří tak doplňují další slibné produktové novinky, včetně zcela nové automatické řady s elektricky aktivovanou klikou. Vrcholem prezentace nových produktů je automatický panikový zámek 837PX jako indukční řešení.

Kromě toho jsou zde novinky v oblasti komfortních a bezpečnostně relevantních přístupových řešení. Například dveřní videointerkom SmartConnect je prezentován v optimalizovaném designu a s integrovaným skenem prstů nebo madlo SmartTouch v trendové černé barvě. Ještě více než dříve zve nová koncepce stánku s velkým prostorem a kompetenčním salonkem návštěvníky k tomu, aby se komplexně informovali o mnoha výhodách a neomezených možnostech použití moderního zabezpečení dveří.

Rozmanité kompetence řešení pro funkční dveře, dřevěné dveře i únikové dveře.

Systémová řešení FUHR vyvinutá pro flexibilní rozmanitost aplikací jsou svými příslušnými kompletními programy ideálně přizpůsobena nejrůznějším materiálům a potřebám dveří, stejně jako každému požadavku, pro každé dveře - ať už pro soukromý nebo komerční sektor. Všechna systémová řešení jsou založena na široké škále variant zámků a uzávěrů, doplněných o příslušenství specifické pro daný profil. Vyznačují se také jednotným frézováním a šroubovým kováním pro racionální zpracování, jakož i univerzálními uzamykacími díly.

Pro funkční dveře - jako plnokřídlé dveře ze dřeva nebo oceli - je k dispozici sladěná paleta výrobků pro širokou škálu použití. Samozřejmě jsou zohledněny individuální požadavky na komfort a bezpečnost, stejně jako nezbytné technické výrobní potřeby výrobců.

Pro dřevěné dveře mají výrobci k dispozici kompletní program, který je přizpůsoben široké škále aplikací i nejrůznějším požadavkům. A to i s ohledem na individuální regionální podmínky a obvyklé osové rozměry.

Pro únikové dveře jsou k dispozici testované a certifikované uzamykací systémy FUHR pro jednokřídlé a dvoukřídlé únikové dveře. Panikové vícebodové zámky FUHR odpovídají nomenklatuře EN 179 a EN 1125. Na veletrhu bude předvedena výkonnost řešení pro mateřské školy.

Zaměření na automatické zámky - rozšíření produktové řady autosafe/autotronic pro větší rozmanitost použití.

Automatické řady autosafe a autotronic se - i díky své modulární konstrukci - těší stále větší oblibě u prodejců, výrobců i koncových uživatelů, což se nyní projevuje i v rozšíření produktové řady. Díky speciálním funkcím nabízejí zámky další výhody pro rozšířené nebo nové aplikace.

- Kromě standardního motoru je nyní k dispozici i další verze. Nový motor nabízí možnost napájení jak 12, tak 24 volty. To znamená, že vhodně nakonfigurovaný motorový zámek lze použít i s napájením 24 V, které se často používá v nemovitostech.

-dále vyvinuté panikové funkce automatických únikových zámků zajišťují větší flexibilitu a hospodárnost při praktickém použití.
Paniková funkce B boduje řešením 4 v 1. Nyní lze snadno měnit nejen různé směry otevírání dveří (DIN vlevo a DIN vpravo), ale také směry otevírání (otevírání dovnitř nebo ven).
Optimalizovány byly také únikové dveřní zámky s panikovou funkcí E. V případě potřeby lze ze známého zajištěného trvalého odemykání jednoduchým vyšroubováním šroubu dosáhnout funkce zajištěného denního zamykání. Tímto způsobem lze například ovládat otevírání dveří pomocí otevírání E.

- Na veletrhu BAU 2023 navíc oslaví svou premiéru nová automatická řada. Společnost FUHR představí dva nové vícebodové uzamykací systémy se spolehlivým uzamykacím systémem typu 10: autosafe 837 a autosafe 837P s panikovou funkcí, oba s elektricky aktivovanou klikou. Ideálně se hodí pro venkovní a průchozí dveře v komerčním sektoru, které mají být otevírány elektronickým přístupovým systémem a zároveň monitorovány na dálku. Pro tento účel se bez problémů hodí do známých systémových řešení pro konkrétní materiál.
Charakteristické jsou rozsáhlé standardní funkce: Možnost připojení na 12/24 V, přepínání z pracovního na klidový proud, různé zpětné signály - také akustické - o stavu zámku a dveří a provedení FH. Paniková verze je samozřejmě testována podle EN 179/EN 1125.

- Další zajímavostí je automatický panikový zámek autosafe 837PX s indukcí a elektricky aktivovanou klikou. Je ideální pro dodatečnou montáž, protože zámek nevyžaduje kabelové napájení. Potřebný proud je přenášen indukcí z úderové desky nebo úderové tyče.

FUHR - Udržitelnost, nová hodnota v zabezpečení

S velkým nasazením a smyslem pro odpovědnost se společnost FUHR včas ujala tématu udržitelnosti, vyhlásila ho za svou prioritu a mnoho věcí již úspěšně realizovala. Udržitelná činnost je pro tradiční společnost již léta předmětem zvláštního zájmu.

Četnými aktivitami a opatřeními společnost FUHR měřitelně přispívá v oblasti ochrany životního prostředí a zachování zdrojů a zavázala se k prokazatelným sociálním opatřením. Jako středně velká společnost vysílá tento závazek v kombinaci s úspěšnými, perspektivními produkty a vysoce motivovaným týmem atraktivní signál na trh práce a činí ze společnosti FUHR zajímavou adresu pro talenty jako zaměstnavatele.

Zájemci najdou podrobné informace o těchto tématech na: https://www.fuhr.de/wir-sind-fuhr/nachhaltigkeit/


.

Více novinek.

V letošním roce využívá společnost FUHR významnou oborovou akci FENSTERBAU FRONTALE k tomu, aby s...

Fensterbau Frontale od 19. do 22. března 2024 v Norimberku.

FUHR - na veletrhu BAU 2023 důsledně orientovaný na řešení s četnými náhledy nových produktů

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehl&iac...

Rodinný podnik se sídlem v Heiligenhausu zahajuje nový finanční rok sebevědomě a optimisticky se staví k BAU 2023. Vedle prvních nových produktů a dalšího vývoje představuje FUHR rozsáhlé rozšíření komunikace se zákazníky, která se aktivně zaměřuje na dialog, předávání znalostí a podporu.