Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

03.07.2023 00:07

BLOHM s rozsáhlým portfoliem pružinových přítlačných prvků, zajišťovacích a kulových zajišťovacích čepů

I-bod na míru pro každou konstrukci

Často jsou to malé věci, které dělají velký obraz opravdu dobrým. Pokud jde o odpružené přítlačné prvky, zajišťovací a kuličkové čepy nebo prvky strojů a přípravků, jsou vývojáři, konstruktéři a vedoucí výroby přesně na té správné webové adrese společnosti NORMTEILWERK ROBERT BLOHM. V internetovém obchodě specialistů na standardní a provozní díly najde uživatel celkem více než 28 000 položek, a tedy vždy řešení na míru.


Pružnými přítlačnými díly z plastu, oceli, nerezové oceli, keramiky i různých kombinací materiálů pokrývá BLOHM rozmanité spektrum použití. Plastová provedení jsou nejen lehká a levná, ale díky své odolnosti proti korozi také velmi vhodná pro venkovní použití nebo pro prostředí s vysokou vlhkostí. Působí-li na přítlačnou část větší síly nebo jsou-li provozní podmínky drsné a kolísání teplot velké, nabízejí vhodné řešení výrobky s pouzdrem a/nebo kuličkou z oceli. Pružinové axiální kusy z nerezové oceli v sobě spojují všechny uvedené výhody: jsou odolné proti korozi a teplotám a zároveň lehčí než srovnatelné ocelové varianty. Pro aplikace, kde je vyžadována nejen teplotní, ale i chemická odolnost, nabízí společnost BLOHM pružinové axiální dílce s keramickou kuličkou. Ty jsou robustní a málo se opotřebovávají, a proto se ideálně hodí i pro aplikace s vysokou četností cyklů.


Aretační a kuličkové šrouby

Aretační šrouby umožňují rychlé a snadné nastavení pohyblivých součástí. BLOHM zde uživateli nabízí rozsáhlý sortiment výrobků z oceli, nerezové oceli nebo plastu s aretační drážkou i bez ní. Díky velkému výběru různých modelů lze aretační čepy použít ve všech myslitelných oblastech, například pro polohovací úlohy ve strojírenství, v montážních zařízeních, v plnicích a balicích systémech v potravinářském průmyslu nebo pro aretaci a zajištění v oblasti automobilové techniky.


Pokud je třeba v procesu snadno spojit nebo upevnit dva díly nebo obrobky, může si uživatel na webových stránkách společnosti BLOHM vybrat z rozsáhlého portfolia kulových zajišťovacích kolíků. V závislosti na oblasti použití jsou k dispozici různé tvary rukojetí a materiály. Například pro drsné prostředí a použití velkých sil lze vybírat mezi různými kulovými zajišťovacími čepy s vysokou pevností ve smyku. K dispozici jsou materiály z plastu, zinkového tlakového odlitku a nerezové oceli.


Strojní a upínací prvky

Výběr strojních a upínacích prvků v internetovém obchodě BLOHM zahrnuje přibližně 5 000 produktů. Konstruktér zde mimo jiné nalezne rozsáhlý sortiment šroubů, matic, podložek, závitových vložek a stavěcích kroužků. Výrobky ve výše uvedených kategoriích jsou k dispozici s povrchem z oceli lesklé (černé), pozinkované nebo leštěné a také z nerezové oceli lesklé. V závislosti na použití lze zvolit různé síly.


Pokud je třeba opravit poškozené, zadřené nebo vytržené závitové otvory, uživatel najde to, co hledá, v sortimentu závitových vložek z oceli nebo nerezové oceli od společnosti BLOHM. Závitové vložky jsou vhodné pro širokou škálu materiálů a v co nejkratší době obnoví funkčnost i vysoce kvalitních výrobků.


Krátký profil NORMTEILWERK ROBERT BLOHM
Společnost NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, založená v roce 1934 ve Šlesvicku-Holštýnsku, je renomovaným výrobcem vrtacích pouzder, provozních a standardních dílů i sofistikovaných speciálních řešení podle výkresů zákazníků. Jako specialista na výrobu rotačně symetrických dílů je společnost BLOHM i v mezinárodním měřítku již více než 80 let symbolem nejvyšší přesnosti a kvality. Naše portfolio zahrnuje přibližně 28 000 vysoce kvalitních výrobků, které díky své stabilitě odolávají vysokému zatížení a splňují i speciální požadavky. To znamená, že se zaměřujeme především na partnery z oblasti obchodu a průmyslu, kteří si zakládají na odolných a vysoce kvalitních dílech. Pro výrobu přesných dílů máme k dispozici vlastní vysoce výkonné a moderní stroje. Možné oblasti použití různých pouzder a standardních dílů jsou konstrukce strojů a speciálních strojů, konstrukce zařízení a forem a výroba nástrojů. Velký důraz klademe na dlouhodobé partnerství s našimi zákazníky, nejvyšší kvalitu a včasné dodávky. S ohledem na budoucnost také již desítky let zajišťujeme školení nové generace kvalifikovaných pracovníků.













Více novinek.

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Nejvyšší přesnost od roku 1934
Internetový obchod společnosti MISUMI obsahuje miliony komponentů. Aby mohl svým zákazníkům nabídnout ještě větší výběr, výrobce a dodavatel strojních součástí neustále rozšiřuje své portfolio produktů. Nedávno se mezi ně zařadila také vysoce kvalitní vrtací pouzdra od společnosti NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
Od standardních dílů po speciální řešení
BLOHM přesvědčuje vrtacími pouzdry a novou řadou standardních a provozních dílů
BLOHM získává certifikaci DIN ISO 9001:2015

Společnost NORMTEILWERK ROBERT BLOHM byla v období 29.11. - 01.12.2022 oficiálně certifikována po...