Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

25.10.2023 00:10

BLOHM na subdodavatelském veletrhu FMB v Bad Salzuflen od 8. do 10. listopadu

Od standardních dílů po speciální řešení

Na veletrhu FBM 2023 se společnost NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, Büchen, představí jako kompetentní a všestranný partner pro strojírenství. Specialisté na výrobu a prodej standardních a přesných dílů představí výběr ze svého rozsáhlého portfolia výrobků. Jedním z hlavních témat budou individuální speciální řešení, která BLOHM vyvíjí a realizuje společně se zákazníkem na základě nejmodernější výrobní technologie a desítek let zkušeností.



BLOHM na FMB představí nejen velký výběr vrtacích pouzder, standardních a provozních dílů, ale ukáže také své rozsáhlé zkušenosti a možnosti v oblasti speciální výroby na míru. Díky desítkám let zkušeností v oboru se firma z Büchenu v této oblasti etablovala jako spolehlivý partner pro řešení na míru. Zákazník může těžit z vysoce výkonné výrobní technologie a vysoce kvalifikovaného týmu odborníků. Zakázková řešení mohou být vyrobena z oceli nebo nerezové oceli a používají se mimo jiné ve strojírenství, automobilovém průmyslu i v leteckém průmyslu.



Individuální řešení pro specifické požadavky zákazníka

Příkladem zakázkových strojních prvků od společnosti BLOHM jsou pastorkové hřídele, pojezdová a hnací vřetena a polygonové hřídele. Všechny tyto speciální díly jsou vyrobeny z kvalitní odolné oceli a jsou soustruženy, kaleny a broušeny ve výrobním závodě v Büchenu v severním Německu.



- Pastorkové hřídele kombinují pastorek a hnací hřídel v jedné součásti. Jsou stejně kompaktní jako výkonné a díky těmto vlastnostem jsou preferovanou volbou v automobilovém průmyslu, letectví a všeobecném strojírenství pro přenos vysokých krouticích momentů. Jednodílná sestava je obvykle vyrobena z jednoho kusu oceli.

- pojezdová a hnací vřetena se používají mimo jiné v čerpadlech chladicí kapaliny soustružnických, frézovacích nebo brusných strojů. Díky vysoce výkonnému strojnímu vybavení vyrábí společnost BLOHM tyto náročné komponenty s nejvyšší přesností, a to i se složitou geometrií.

- Polygonální hřídele mají polygonální průřez, jehož základem je například rovnostranný trojúhelník nebo čtverec. Díky vysoké přesnosti vystředění a současně výrazně sníženému vrubovému efektu jsou polygonální hřídelové spoje velmi vhodné pro přenos vysokých krouticích momentů a používají se mimo jiné v manuálních převodovkách.



Správná vrtací pouzdra pro nejrůznější požadavky

Jako specialista na rotačně symetrické díly vyrábí BLOHM rozsáhlý sortiment normalizovaných vrtacích pouzder. Stejně jako všechny výrobky BLOHM jsou i vrtací pouzdra vyráběna na moderních strojích a z kvalitní kalené oceli odolné proti opotřebení. Vrtací pouzdra umožňují přesné vedení vrtáku a odpovídající rychlé a přesné obrábění obrobků. Lze přesně dodržet tolerance vzdáleností a úhlů. Kromě toho se vrtací pouzdra používají při výrobě upínacích a měřicích zařízení. Společnost BLOHM nabízí různé typy vrtacích pouzder pro různé požadavky. Kromě válcových vrtacích pouzder podle DIN 179 zahrnuje sortiment také límcová vrtací pouzdra podle DIN 172 a zásuvná vrtací pouzdra a upínací pouzdra podle DIN 173.



Více než 28.000 standardních a provozních dílů

Pokud jde o standardní a provozní díly, jako jsou pružinové příložky, aretační a kulové zajišťovací čepy nebo strojní a upínací prvky, jsou vývojáři, konstruktéři a vedoucí výroby u společnosti NORMTEILWERK ROBERT BLOHM na správném místě. V internetovém obchodě této firmy se sídlem v Büchenu najde uživatel celkem více než 28 000 položek, a tedy vždy vhodné řešení. Na veletrhu FMB v Bad Salzuflenu představí společnost BLOHM průřez svým rozsáhlým portfoliem.



Navštivte nás od 8. do 10. listopadu na veletrhu FMB 2023 v Bad Salzuflenu v hale 20, stánek C6.

.

Více novinek.

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Nejvyšší přesnost od roku 1934
Internetový obchod společnosti MISUMI obsahuje miliony komponentů. Aby mohl svým zákazníkům nabídnout ještě větší výběr, výrobce a dodavatel strojních součástí neustále rozšiřuje své portfolio produktů. Nedávno se mezi ně zařadila také vysoce kvalitní vrtací pouzdra od společnosti NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
BLOHM přesvědčuje vrtacími pouzdry a novou řadou standardních a provozních dílů
BLOHM získává certifikaci DIN ISO 9001:2015

Společnost NORMTEILWERK ROBERT BLOHM byla v období 29.11. - 01.12.2022 oficiálně certifikována po...