Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.01.2024 00:01

Vrtací pouzdra BLOHM rozšiřují sortiment MISUMI

Internetový obchod společnosti MISUMI obsahuje miliony komponentů. Aby mohl svým zákazníkům nabídnout ještě větší výběr, výrobce a dodavatel strojních součástí neustále rozšiřuje své portfolio produktů. Nedávno se mezi ně zařadila také vysoce kvalitní vrtací pouzdra od společnosti NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.

Společnost MISUMI již více než 20 let dodává svým zákazníkům strojní součásti z vlastní produkce a od jiných známých společností. portfolio specialistů na komponenty se v průběhu let rozrostlo a nyní zahrnuje více než 700 partnerských značek. Většina z nich s daty CAD k okamžitému stažení. Nejnověji společnost MISUMI rozšířila své již tak rozmanité produktové portfolio o vrtací pouzdra od výrobce BLOHM s normou DIN.



BLOHM vyrábí rotačně symetrické díly v různých provedeních již více než 80 let. Ty se používají v nejrůznějších aplikacích. Vrtáky stroje jsou přesně vedeny vrtacími pouzdry. To umožňuje obrábět obrobky s vysokou přesností a snadno dodržovat tolerance vzdáleností a úhlů.



V obchodě MISUMI jsou nyní k dispozici také dva z těchto komponentů: Válcová vrtací pouzdra podle normy DIN 179 lze snadno zalisovat do příslušných držáků a kombinovat je se zásuvnými vrtacími pouzdry DIN 173. Druhým přírůstkem jsou límcová vrtací pouzdra podle DIN 172, která se vyznačují zejména axiálním zajišťovacím mechanismem, jenž zajišťuje, že pouzdro zůstane vždy ve správné poloze i při vysokém zatížení. Oba komponenty jsou k dispozici se zaobleným otvorem na jedné nebo obou stranách, v závislosti na požadavcích zákazníka, a díky použití kalené speciální oceli mají dlouhou životnost.



"S firmou BLOHM jsme získali další silné jméno pro náš internetový obchod. Toto partnerství nás velmi těší," shrnuje Dietmar Theisen, ředitel pro rozvoj dodavatelů v evropské distribuci společnosti MISUMI.

Více novinek.

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Nejvyšší přesnost od roku 1934
Od standardních dílů po speciální řešení
BLOHM přesvědčuje vrtacími pouzdry a novou řadou standardních a provozních dílů
BLOHM získává certifikaci DIN ISO 9001:2015

Společnost NORMTEILWERK ROBERT BLOHM byla v období 29.11. - 01.12.2022 oficiálně certifikována po...