Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

02.07.2024 01:07

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM s širokou nabídkou polohovacích a podpěrných šroubů

Upevnění, vyrovnání, stabilizace

Osvědčují se jako profesionálové v oblasti spojů, bezpečnostní specialisté nebo v nosné funkci: Montážní a podpěrné čepy z rozsáhlého sortimentu BLOHM nabízejí uživatelům inovativní kvalitní řešení pro upevnění, vyrovnání a stabilizaci součástí.


ať už se jedná o upevnění strojních součástí, stabilizaci motorů nebo bezpečné upevnění elektronických komponent - standardizované montážní a opěrné čepy od společnosti BLOHM splňují nejvyšší nároky na kvalitu a přesnost. Je to především díky tomu, že všechny potřebné výrobní procesy, jako je soustružení a broušení kalených přesných dílů, jsou k dispozici ve výrobním závodě v Büchenu.


To má následně za následek vysokou úroveň výrobních zkušeností a krátké doby výroby vysoce kvalitních součástí. Samozřejmostí je také zvláštní důraz na použití vysoce kvalitních materiálů. "Volba materiálu je rozhodující pro funkčnost a trvanlivost polohovacích a opěrných čepů v různých aplikacích," říká Mathias Marbs, obchodní zástupce společnosti BLOHM.


"V souladu s tím náš sortiment zahrnuje šrouby z nerezové oceli, tepelně zpracované oceli a nástrojové oceli." Polohovací šrouby zajišťují stabilní spojení Polohovací šrouby umožňují bezpečné, stabilní a přesné spojení mezi součástmi, a proto významně přispívají k funkčnosti a integritě strojů, zařízení a konstrukcí. Válcové součásti mají obvykle dřík. Volitelně může být šroub na straně hlavy opatřen vnitřním závitem, který umožňuje vytvořit spojení s jinou součástí a zajistit tak šroub v požadované poloze. Montážní plocha nebo rozšířená podpěra může pojmout nebo podepřít další součásti. Společnost BLOHM poskytuje zákazníkovi velké množství variant výrobků, které lze dokonale přizpůsobit dané aplikaci.


jedním z příkladů ze sortimentu montážních šroubů BLOHM jsou upevňovací šrouby s kulovou hlavou - konstrukce, která výrazně zjednodušuje proces montáže. "Kulové upevnění minimalizuje blokovací efekt - známý také jako zásuvkový efekt - pokud je spojovaný díl umístěn pod úhlem nebo na něj nepůsobí síly v ose šroubu," vysvětluje Mathias Marbs.


"V závislosti na požadavcích a uložení nabízí společnost BLOHM různé modely s různými tvary této varianty." Nosné čepy - nesení a podpírání břemen Zatímco polohovací čep slouží k vzájemnému spojení součástí a v případě potřeby k přidržení dalších součástí, nosné čepy mají obvykle nosnou nebo podpůrnou funkci. Čepy mají obvykle válcový tvar, na jednom konci mají hřídel a na druhém plochou nosnou plochu. Sortiment BLOHM zahrnuje široký výběr podpěrných čepů.



V závislosti na provedení se označují také jako opěrné šrouby a v případě potřeby je lze přizpůsobit konkrétní aplikaci. Společnost BLOHM nabízí také polohovací patky různých tvarů. Ty se používají jako podpěry, dorazy a přítlačné prvky při konstrukci přípravků i při konstrukci strojů a zařízení.

Více novinek.

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Nejvyšší přesnost od roku 1934
Internetový obchod společnosti MISUMI obsahuje miliony komponentů. Aby mohl svým zákazníkům nabídnout ještě větší výběr, výrobce a dodavatel strojních součástí neustále rozšiřuje své portfolio produktů. Nedávno se mezi ně zařadila také vysoce kvalitní vrtací pouzdra od společnosti NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
Od standardních dílů po speciální řešení
BLOHM přesvědčuje vrtacími pouzdry a novou řadou standardních a provozních dílů