Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

O iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Vývoj a výroba středofrekvenčních a vysokofrekvenčních indukčních ohřívacích systémů pro pájení, žíhání, smršťování, kalení a pro vědeckou a zkušební techniku.
Zabývat se indukčním ohřevem a indukčními systémy vyžaduje dlouholeté zkušenosti a rozsáhlé know-how.

Jsme výrobcem indukčních zařízení a specializujeme se na tepelné zpracování pomocí indukčních ohřívacích systémů a na speciální řešení kompletních systémů podle požadavků zákazníka.
Zařízení a systémy pro indukční ohřev vyvíjíme a vyrábíme od roku 1996. Prosadili jsme se v oblasti regulace teploty a v této souvislosti nabízíme malé sekvenční řízení PLC pro přesně řízený proces ohřevu. Našimi zákazníky jsou celosvětově působící průmyslové podniky z automobilového průmyslu, stejně jako firmy z oblasti výroby nástrojů a strojírenství a výzkumné ústavy a univerzity.

Indukční ohřev lze použít všude tam, kde je třeba tepelně zpracovávat kovy. Je vhodný pro obrobky ze železa, nerezové oceli, mědi, mosazi, hliníku a všech dalších elektricky vodivých materiálů.

Kromě vývoje, výroby a prodeje indukčních generátorů/indukčních ohřívacích systémů obecně vám společnost iew nabízí také systémy pro pájení, kalení, lisování a také kompletní systémy na míru, např.Např. indukční ohřívárny s ručním pracovištěm, chladicí zařízení pro chlazení indukčních zařízení, stolní a regálové systémy atd.

Přitom i vakuové pájky patří k jedné z našich hlavních oblastí!

Pájecí jednotka na inertní plyn

Tavidlo používané při běžném procesu pájení je často příčinou koroze a popálenin na obrobku. Inkluze tavidla mohou rovněž vést ke zhoršení vlastností součásti. Navíc v důsledku přítomnosti kyslíku v a...

Induktivní temperování

Indukční popouštění je pododdíl tepelného zpracování, při kterém se předem definovaným zahříváním, ohřevem a ochlazováním dosahuje specifických požadovaných vlastností součásti.

Nejdůlež...

Pájení

Měkké pájení, tvrdé pájení a vysokoteplotní pájení jsou různé procesy pájení, při nichž lze využít indukční ohřev.

Měkké pájení: Měkké pájení je proces, při kterém se ke spojování materi...

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Hala 9 / Stánek D15

Na veletrhu TestXpo 2023 v Ulmu představí společnost IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH indukční systém, v němž lze keramický tahový vzorek zahřívat pomocí susceptorové trubice.
Vakuové pájení je preferovanou tepelnou metodou pro spojování různých materiálů, včetně náročných materiálů, jako je karbid wolframu, keramika a materiály na bázi diamantu, jako jsou pevné PCD, MCD, CVD atd.