Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.12.2021 02:12

Supfina je vynikající ...

Společnost Supfina získala 3. místo v letošní soutěži ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".

Patron ife

Projekt, zakázka a individuální výrobci jsou důležitým motorem hospodářství v německy mluvícím regionu. Mezi nimi je mnoho "světových exportních šampionů" a "skrytých šampionů". Ve veřejném vnímání však tyto podniky, většinou střední velikosti, bohužel hrají jen podřadnou roli a ife by jim rádo poskytlo scénu, a to i v Evropě.

Síť ife pro individuální výrobce je od listopadu 2018 pod patronací předsedy Evropského hospodářského senátu Dr. Ingo Friedricha, poslance Evropského parlamentu (v důchodu).

Ocenění:

Zpravodajská agentura Bloomberg hodnotí Německo jako nejinovativnější národ na světě v roce 2020. Země za toto umístění vděčí především svému silnému strojírenskému sektoru a v neposlední řadě svým projektům a jednotlivým výrobcům. Na rozdíl od sériových výrobců jsou tyto společnosti neustále konfrontovány s novými výzvami pro každého zákazníka, a proto musí být vysoce inovativní, aby dokázaly splnit požadavky. Skutečnost, že projektoví a individuální výrobci patří k předním hybatelům inovací v ekonomice, hraje ve vnímání veřejnosti často jen druhořadou roli. To by ife chtěla změnit udělením ceny za inovaci Lot Size 1+.

Z tohoto důvodu ife - síť pro výrobce na zakázku - oceňuje společnosti za vývoj a procesy v oblasti výroby na zakázku, které úspěšně zvládají hlavní výzvy trhu působivou inovací.

Cílem je pomocí této ceny a výjimečných výkonů oceněných subjektů vyvolat náležitou pozornost k výrobcům na zakázku.

Více novinek.

Průmysl valivých ložisek zaostává, pokud jde o autonomní výrobu

Společnost Supfina je zákazníkem Hero 2024 v rámci CAD systému Solid Edge společnosti Siemens.

"Jako jeden z předních dodavatelů řešení pro povrchovou úpravu představí tým společnosti Supfina na letošním veletrhu Global Industrie v Lyonu v hale 4 na stánku C156 novinku - superfinišovací stroj Supfina Fact."
"Jako jeden z předních dodavatelů řešení pro povrchové úpravy bude tým společnosti Supfina na letošním veletrhu Grindtec v Lipsku v hale 5 na stánku E04 individuálně radit zájemcům ve všech otázkách týkajících se broušení dvojitých povrchů."
Ano, a to hned několikrát!
"Řešení pro vysoce přesnou povrchovou úpravu" - to je motto stánku C10 společnosti Supfina o rozloze 132 m2 v hale 10 na veletrhu GrindingHub, který se koná od 17. do 20. května ve Stuttgartu.