Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.02.2023 01:02

Oboustranné broušení - efektivní jako nikdy předtím

"Jako jeden z předních dodavatelů řešení pro povrchové úpravy bude tým společnosti Supfina na letošním veletrhu Grindtec v Lipsku v hale 5 na stánku E04 individuálně radit zájemcům ve všech otázkách týkajících se broušení dvojitých povrchů."

Na veletrhu Grindtec 2023 se výrobce strojů Supfina z Wolfachu zaměří na oboustranné broušení. Zaměříme se na poradenství v oblasti všech výzev souvisejících s procesem a nově vyvinutým systémem SDC.

Až 40% úspora nákladů

S nejnovější generací strojů řady Planet V společnosti Supfina se broušení dvojitých ploch, známé také jako kotoučové broušení, dostalo na novou úroveň. Kromě patentované navigace nakloněním a vizualizace procesu broušení je hlavní důraz kladen na SDC (Smart Dressing Cycle) s až 40% úsporou nákladů ve srovnání s běžnými systémy.

Extrémně tuhé lože stroje umožňuje broušení oceli, slinutých kovů, neželezných kovů, plastů, keramiky a skla. Dva výkonné motory dosahují v závislosti na konfiguraci nástroje a materiálu rychlosti úběru přes 1 mm s dobou cyklu výrazně nižší než jedna sekunda. Pouze jedním průchodem je obrobek obroben s průměrnou tolerancí plus/minus 0,003 mm.

Flexibilní procesy

Kromě klasického průchozího broušení nabízí řada strojů Supfina Planet V také další možnosti procesů. Kyvadlové broušení nabízí maximální rovnoměrnou tloušťku díky kmitání v brusné mezeře a v některých případech může zabránit dalšímu jemnému broušení. Dalším typem procesu je víceprůchodové broušení, při kterém součásti procházejí brusnou mezerou několikrát. Tento proces vám pomůže dosáhnout úběru materiálu bez další manipulace v případě vysokého úběru materiálu.

Řešení z jednoho zdroje

Společnost Supfina jako dodavatel řešení nezačíná s vývojem a výrobou stroje, ale radí zájemcům a zákazníkům s jejich individuálními problémy, ověřuje parametry kvality a dokonce provádí vlastní studie pro vývoj správného řešení obrábění. Následná integrace do stávajících výrobních struktur je brána v úvahu stejně jako integrace automatizace a IT infrastruktury s ohledem na budoucnost.

V současné době se poptávka zaměřuje zejména na automatizaci nakládky a vykládky až po automatizaci procesů s podporou robotů. "Naši zákazníci stále častěji požadují sofistikované systémy pro své výrobní procesy," vysvětluje Dominik Maier, vedoucí obchodní jednotky, "ať už jde o komplexní automatizaci nebo předcházející a následující zpracování, my jim nabízíme řešení."

Od údržby přes podporu výroby a procesů až po individuální školení - k dispozici je komplexní a moderní nabídka služeb.

Více novinek.

Průmysl valivých ložisek zaostává, pokud jde o autonomní výrobu

Společnost Supfina je zákazníkem Hero 2024 v rámci CAD systému Solid Edge společnosti Siemens.

"Jako jeden z předních dodavatelů řešení pro povrchovou úpravu představí tým společnosti Supfina na letošním veletrhu Global Industrie v Lyonu v hale 4 na stánku C156 novinku - superfinišovací stroj Supfina Fact."
Ano, a to hned několikrát!
"Řešení pro vysoce přesnou povrchovou úpravu" - to je motto stánku C10 společnosti Supfina o rozloze 132 m2 v hale 10 na veletrhu GrindingHub, který se koná od 17. do 20. května ve Stuttgartu.

06.12.2021 02:00

Supfina je vynikající ...
Společnost Supfina získala 3. místo v letošní soutěži ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".