Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

28.03.2022 05:03

Inovativní technologie pro vysoce přesné povrchové obrábění na veletrhu GrindingHub

"Řešení pro vysoce přesnou povrchovou úpravu" - to je motto stánku C10 společnosti Supfina o rozloze 132 m2 v hale 10 na veletrhu GrindingHub, který se koná od 17. do 20. května ve Stuttgartu.

Tisková zpráva společnosti Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG ze dne 24. března 2022

Na GrindingHubu, novém mezinárodním centru brusných technologií, poskytne společnost Supfina informace o nejvýznamnějších technologiích Superfinish, Planfinish, broušení dvojitých povrchů a jemného broušení, jakož i o ekonomických řešeních pro automatizaci a roboticky asistovanou povrchovou úpravu.

Společnost vidí svou odpovědnost v tom, že zákazníkům nabízí komplexní podporu a řešení ve všech oblastech povrchových úprav: ať už jde o vývoj a výrobu optimálního povrchu, výrobu výrobního stroje a jeho automatizaci nebo integraci obráběcího procesu s využitím robotické podpory.

Společnost Supfina, světový lídr v oblasti technologií povrchových úprav, vyvíjí a vyrábí koordinované stroje a řešení pro obráběcí úlohy od malých přídavných zařízení až po kompletní obráběcí centra s automatizací.

"Našim zákazníkům nabízíme kompletní řešení pro inovativní a na budoucnost orientovanou výrobu vysoce komplexních dílů," říká Christoph Siegel, generální ředitel výrobce strojů a dodavatele řešení se sídlem ve Wolfachu



Více novinek.

Průmysl valivých ložisek zaostává, pokud jde o autonomní výrobu

Společnost Supfina je zákazníkem Hero 2024 v rámci CAD systému Solid Edge společnosti Siemens.

"Jako jeden z předních dodavatelů řešení pro povrchovou úpravu představí tým společnosti Supfina na letošním veletrhu Global Industrie v Lyonu v hale 4 na stánku C156 novinku - superfinišovací stroj Supfina Fact."
"Jako jeden z předních dodavatelů řešení pro povrchové úpravy bude tým společnosti Supfina na letošním veletrhu Grindtec v Lipsku v hale 5 na stánku E04 individuálně radit zájemcům ve všech otázkách týkajících se broušení dvojitých povrchů."
Ano, a to hned několikrát!

06.12.2021 02:00

Supfina je vynikající ...
Společnost Supfina získala 3. místo v letošní soutěži ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".