Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

25.02.2023 00:02

Evropská premiéra modelu Supfina Fact

"Jako jeden z předních dodavatelů řešení pro povrchovou úpravu představí tým společnosti Supfina na letošním veletrhu Global Industrie v Lyonu v hale 4 na stánku C156 novinku - superfinišovací stroj Supfina Fact."

Na veletrhu Global Industrie 2023 bude evropskému odbornému publiku poprvé představen nový superfinišovací nástavec Supfina Fact.

Rychlá výměna nástrojů
Nový pásový dokončovací nástavec Supfina Fact je díky své malé a kompaktní konstrukci ideální pro použití na revolverových soustruzích. Kvalita povrchu, které lze dosáhnout, je mnohem vyšší než ta, kterou lze realizovat při běžném soustružení. To znamená, že lze splnit i ty nejnáročnější požadavky na povrch.

Superfinišovací nástavec Fact

- Malá kompaktní konstrukce pro upevnění na revolverové soustruhy

- Pohon pro oscilaci a posuv pásu přes centrální pohon od revolveru.prostřednictvím centrálního pohonu z revolverové věže soustruhu

- Proplachování přes revolverovou věž na přítlačný válec

- Není nutné žádné další připojení médií

-možnost přizpůsobení různým revolverovým systémům

- Vypnutí oscilace pro obrábění bez kroucení je možné díky naší speciální převodovce

- Povrchy nejvyšší kvality

Společnost Supfina, světový lídr v oblasti technologií povrchových úprav, nabízí sladěné stroje a řešení pro vaše obráběcí úlohy, od malých přídavných zařízení až po kompletní obráběcí centra s automatizací:

- Superfinišování

- Povrchové úpravy

- Jemné broušení

-Broušení dvojitých povrchů

- Přídavná zařízení

- Automatizace a robotizace



Řešení z jednohozdrojeřešení z jednoho zdroje
Jako dodavatel řešení Supfina nezačíná s vývojem a výrobou strojů, ale radí zájemcům a zákazníkům s jejich individuálními úkoly, ověřuje parametry kvality a dokonce provádí vlastní studie pro vývoj vhodného řešení obrábění. V úvahu se bere i následná integrace do stávajících výrobních struktur, stejně jako začlenění automatizace a IT infrastruktury s ohledem na budoucnost.

V současné době je v popředí zájmu zejména automatizace nakládky a vykládky až po automatizaci procesů za pomoci robotů. "Naši zákazníci stále častěji požadují sofistikované systémy pro své výrobní procesy," vysvětluje Dominik Maier, manažer obchodní jednotky, "ať už jde o komplexní automatizaci, nebo o zpracování před a za výrobou, nabízíme řešení."

Od údržby přes podporu výroby a procesů až po individuální školení je k dispozici komplexní a moderní nabídka služeb.

Více novinek.

Průmysl valivých ložisek zaostává, pokud jde o autonomní výrobu

Společnost Supfina je zákazníkem Hero 2024 v rámci CAD systému Solid Edge společnosti Siemens.

"Jako jeden z předních dodavatelů řešení pro povrchové úpravy bude tým společnosti Supfina na letošním veletrhu Grindtec v Lipsku v hale 5 na stánku E04 individuálně radit zájemcům ve všech otázkách týkajících se broušení dvojitých povrchů."
Ano, a to hned několikrát!
"Řešení pro vysoce přesnou povrchovou úpravu" - to je motto stánku C10 společnosti Supfina o rozloze 132 m2 v hale 10 na veletrhu GrindingHub, který se koná od 17. do 20. května ve Stuttgartu.

06.12.2021 02:00

Supfina je vynikající ...
Společnost Supfina získala 3. místo v letošní soutěži ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".