Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

12.01.2023 00:01

FUHR udává trendy - v produktech a komunikaci se zákazníky

Rodinný podnik se sídlem v Heiligenhausu zahajuje nový finanční rok sebevědomě a optimisticky se staví k BAU 2023. Vedle prvních nových produktů a dalšího vývoje představuje FUHR rozsáhlé rozšíření komunikace se zákazníky, která se aktivně zaměřuje na dialog, předávání znalostí a podporu.

"V novém roce toho máme hodně v plánu. Zajímavé inovace se objevují v segmentu vícebodového zamykání i v oblasti komunikace se zákazníky a služeb. V uplynulých měsících jsme vynaložili velké úsilí na další rozšíření našich služeb o rozmanité nabídky a řešení. Pod hlavičkou orientace na zákazníka nebo zákaznického centra jsme iniciovali mnoho věcí, abychom podpořili naši atraktivitu jako specialisty a ještě komplexněji informovali zákazníky nebo zájemce o tématech týkajících se moderního zabezpečení dveří. Tradičně se cítíme povinni vždy bodovat s novými nápady a inovacemi napříč všemi divizemi společnosti," říká marketingová manažerka Andrea Banning.

Automatické vícebodové zámky - pevná součást kvalitních vchodových dveří

Automatické zámky jsou dnes při vybavování kvalitních vchodových dveří samozřejmostí. Vždy splňují vysoké nároky na odolnost proti vloupání, těsnost a snadné používání. Řešení uzamykání FUHR byla vyvinuta speciálně pro tento účel a je známo, že významně přispěla k úspěchu automatického vícebodového uzamykacího systému. Díky rozsáhlému automatickému programu jsou k dispozici osvědčená řešení, která splňují všechna očekávání a jsou trvale přesvědčivá v používání. V soukromém sektoru, v budovách, pro jednokřídlé a dvoukřídlé dveře nebo zejména pro panikové a únikové dveře, systematizované pro všechny materiály. S mnoha výhodami při použití a zpracování.

Automatický program na cestě růstu

Zejména automatický program s jedinečnou technologií DuoSecure, která zaručuje spolehlivé automatické zamykání za všech okolností, se ukazuje jako jedno z nejperspektivnějších řešení. Všechny varianty zámku přesvědčují inteligentní technologií zamykání s přídavnou závorou typu 10 - stabilní kombinací západkové závory a otočné závory. Vždy zaručuje spolehlivý proces zamykání a maximální bezpečnost a těsnost při použití jakékoliv konstrukce dveří z jakéhokoliv materiálu.

Se zámky řady autosafe 835 a autotronic 836 jsou zde k dispozici výrobky, které jsou díky své modulární konstrukci vhodné pro širokou škálu aplikací. Počínaje mechanickým automatickým řešením až po motorizované varianty. Sofistikovanost: Díky dodatečně montovanému motoru lze autosafe 835 nejen odemykat motorem, ale lze jej také připojit k přístupovým systémům FUHR, stejně jako autotronic 836. Tento automatický program je navržen pro maximální flexibilitu použití - bez ohledu na to, zda je požadován standardní, motorický nebo panikový zámek (1 nebo 2 křídla). Všechny varianty zámků jsou sladěny se systémovými řešeními FUHR, která se vyznačují mimo jiné jednotným frézováním a šroubovými spoji pro racionální a flexibilní zpracování.

Jako důsledné rozšíření automatického programu DuoSecure bude na veletrhu BAU v Mnichově poprvé představen automatický panikový zámek s elektricky aktivovanou vnější klikou. To je obzvláště zajímavé pro použití u vnějších a vnitřních dveří v komerčním sektoru, kde je přístup řízen elektronickým přístupovým systémem a monitorování probíhá na dálku. Společnost FUHR tak rozšiřuje svůj sortiment zámků únikových dveří o další alternativní použití, čímž opět zdůrazňuje své odborné znalosti v tomto citlivém segmentu.

FUHR přechází na digitální technologie - komunikace se zákazníky se důsledně rozšiřuje

V rámci svého přístupu zaměřeného na zákazníky společnost FUHR rovněž reorganizuje svou komunikaci se zákazníky a nyní se spoléhá také na sociální média. Facebook a Instagram jsou koncepčně integrovány, doplněny relevantním obsahem a rozšířeny prostřednictvím vlastního kanálu YouTube. Zde jsou k dispozici produktová videa a návody s užitečnými tipy pro zpracovatele a uživatele, které poskytují informace o používání a zpracování produktů FUHR.

Andrea Banningová k tomu poznamenává: "Intenzivně a komplexně jsme pracovali na základech pro přeorientování. Mimo jiné jsme přepracovali logo naší společnosti a v novém designu se představíme i na veletrhu BAU. Samozřejmě nyní klademe důraz také na digitální média a kanály. Základem jsou kompletně přepracované firemní webové stránky, které díky své přehlednosti a jednoduché navigaci splňují různé informační potřeby návštěvníků a rychle seznamují zájemce se světem produktů FUHR. I koncoví uživatelé mohou srozumitelným způsobem získat základní znalosti o moderních řešeních zamykání a dozvědět se více o společnosti."

Zvláštní pozornost byla věnována designu nové mediatéky s rozsáhlou nabídkou informačních a pracovních pomůcek. Kromě výše uvedených videí o produktech a výukových materiálů najdete na dalších stránkách odborné informace o ochraně proti vloupání, normách, zabezpečení únikových cest a mnoho dalšího. Speciálně pro koncové uživatele je nyní k dispozici konfigurátor pro osvědčený program renovačních zámků. Díky jednoduchému ovládání lze velmi rychle najít správný výrobek pro výměnu zámku nebo pro zvýšení bezpečnosti. Vybranou konfiguraci lze okamžitě stáhnout ve formátu PDF a použít ji k diskusi nebo k objednávce u prodejce. K dispozici je samozřejmě také krátké vysvětlující video.

Více novinek.

V letošním roce využívá společnost FUHR významnou oborovou akci FENSTERBAU FRONTALE k tomu, aby s...

Fensterbau Frontale od 19. do 22. března 2024 v Norimberku.

FUHR - na veletrhu BAU 2023 důsledně orientovaný na řešení s četnými náhledy nových produktů

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehl&iac...

Vystoupení na veletrhu v Mnichově, hala C4, stánek č. 129, je zaměřeno na přehlídku výkonů orientovaných na řešení a tomu je přizpůsoben zcela nový design veletržního stánku.