Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

06.02.2023 00:02

Nové varianty kónických zkumavek Eppendorf 25 ml pro ještě lepší výtěžnost vzorků

Poslední inovace zkumavek Eppendorf - kónické zkumavky formátu 25 ml - přichází s novými verzemi: Amber, Protein LoBind® a DNA LoBind®.

Inovativní materiál jantarově zbarvených kónických zkumavek 25 ml je vysoce průhledný a zároveň účinně chrání vzorek před světlem o nízké vlnové délce. Díky tomu lze během přenosu kapaliny bezpečně sledovat ponoření špičky pipety, což pomáhá zabránit křížové kontaminaci.

Kónické zkumavky Protein LoBind minimalizují riziko ulpívání nespecifických proteinů a peptidů na stěnách zkumavek. To zajišťuje nejlepší možnou výtěžnost vzorků, což je důležité zejména při práci se vzorky s nízkou počáteční koncentrací.

DNA LoBind Conical Tubes pomáhají optimalizovat výtěžnost DNA při přípravě a skladování pro kvantifikaci PCR v reálném čase. Výběr nádoby může ovlivnit spolehlivost přípravy standardních panelů DNA používaných v testech PCR v reálném čase pro absolutní kvantifikace. To se projevuje například v retenci nukleových kyselin v nádobkách používaných pro sériové ředění a skladování standardů.

Více novinek.

Při vývoji bioprocesů jsou klíčem k úspěchu data. Je nutné pochopit,...

Efektivní interakce mezi manuálním a automatickým pipetován&ia...

Značky ACT (Accountability, Consistency, Transparency) fungují podobně jako nutriční z...

V laboratořích zabývajících se přírodními vědami, kde j...

Investigators 2024 získává Clemens Plaschka, Rakousko

Nezávislá porota, které předsedala profesorka Laura Machesky, vybrala Clemensův výzkum molekulárn...