Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.03.2023 01:03

Odstředivka Eppendorf 5910 Ri je první odstředivkou na trhu, která získala označení My Green Lab ACT

Chladicí odstředivka Eppendorf 5910 Ri získala od neziskové organizace "My Green Lab®" certifikaci "ACT®" Environmental Impact Factor Label. Díky zdůraznění odpovědnosti, důslednosti a transparentnosti (ACT) v oblasti výroby, spotřeby energie a vody, balení a konce životnosti usnadňuje laboratořím výběr udržitelnějších výrobků. Výrobky s označením ACT jsou nezávisle auditovány společností Sustainability Management & Strategy Collaborative (SMSC, poradenskou firmou pro postupy udržitelného řízení) a zveřejňovány společností My Green Lab.

Eppendorf Centrifuge 5910 Ri: Vysoká kvalita v kombinaci s ergonomickým ovládáním, vyrobená s využitím zelené energie.

Eppendorf se zavázal neustále zlepšovat dopad svých obchodních aktivit na životní prostředí. Společnost již realizovala několik kroků, jako je výroba všech stolních odstředivek v moderních zařízeních, která jsou poháněna 100% obnovitelnou energií, snížení letecké přepravy o více než 60 % za účelem snížení CO2 stopy a zvýšení podílu recyklovaného materiálu v obalech.

Díky inovativním funkcím, jako je uživatelsky přívětivé dotykové ovládání, univerzální systém rotorů a adaptérů a široká škála rotorů, pomáhá odstředivka 5910 Ri usnadnit každodenní separační úkoly. Při pravidelné údržbě a kontrole může vědcům sloužit po mnoho let.

Centrifuga Eppendorf 5910 Ri je první centrifugou na trhu, která získala certifikát ACT Label, přičemž další centrifugy budou certifikovány v blízké budoucnosti.

Mezi další produkty, které získaly certifikát My Green Lab ACT Labels v roce 2022, patří zkumavky Eppendorf Biobased Tubes a také mraznička Eppendorf CryoCube® 440h ULT.

Zejména nové zkumavky Eppendorf Biobased Tubes jsou skutečnou inovací: Poprvé může společnost Eppendorf nabídnout generaci zkumavek Eppendorf Tubes® se šroubovacím uzávěrem o objemu 5,0 ml, 15 ml, 25 ml a 50 ml vyrobených z certifikovaného polypropylenu na bázi obnovitelných znovu použitých surovin.

.

Více novinek.

Při vývoji bioprocesů jsou klíčem k úspěchu data. Je nutné pochopit,...

Efektivní interakce mezi manuálním a automatickým pipetován&ia...

Značky ACT (Accountability, Consistency, Transparency) fungují podobně jako nutriční z...

V laboratořích zabývajících se přírodními vědami, kde j...

Investigators 2024 získává Clemens Plaschka, Rakousko

Nezávislá porota, které předsedala profesorka Laura Machesky, vybrala Clemensův výzkum molekulárn...