Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

05.04.2023 00:04

Eppendorf přidává digitální dokumentaci k připojenému elektronickému pipetovacímu systému

Pipette Manager slouží jako bezdrátový ovládací panel pro připojené elektronické pipety Eppendorf, přidává nové funkce a revolučně mění rychlost a reprodukovatelnost ručního pipetování.

S tímto inovativním systémem mohou vědci snadno nastavovat režimy, nastavení a objemy připojených pipet prostřednictvím velkého dotykového displeje.

Funkce Liquid Manager systému nabízí předdefinovaná nastavení pipet a nápovědy k technice pro různé kapaliny, což zajišťuje konzistentní a přesné výsledky v několika aplikacích. Uživatelé si také mohou definovat vlastní typy kapalin s příslušnými nastaveními pipet.

Funkce Pipetting Records nabízí řešení pro správnou dokumentaci pracovních postupů pipetování a umožňuje uživatelům automaticky zaznamenávat činnosti a exportovat záznamy jako soubor PDF prostřednictvím USB.

Pipette Manager, který byl dříve v Evropě, USA a Kanadě představen jako VisioNize® Pipette Manager, byl přejmenován, aby se odlišil od ostatních digitálních nabídek společnosti Eppendorf, jako je VisioNize® Lab Suite.

Společnost Eppendorf se snaží o neustálé zlepšování a přidala novou funkci Pipetting Records jako bezplatnou aktualizaci softwaru pro stávající zákazníky v Evropě, USA a Kanadě. Produkt je nyní poprvé k dispozici také v Asii a Latinské Americe.

S integrací pipet Move It® v roce 2022 je nyní Pipette Manager kompatibilní se všemi pipetami Eppendorf Xplorer® (plus) a obsahuje několik dalších funkcí navržených tak, aby pomohly vědcům spravovat jejich pipetový park a snadno spolupracovat. Tento základní, snadno použitelný nástroj je nezbytnou součástí vybavení každé laboratoře, která chce urychlit a zlepšit efektivitu a reprodukovatelnost svých pipetovacích pracovních postupů.

Více novinek.

Při vývoji bioprocesů jsou klíčem k úspěchu data. Je nutné pochopit,...

Efektivní interakce mezi manuálním a automatickým pipetován&ia...

Značky ACT (Accountability, Consistency, Transparency) fungují podobně jako nutriční z...

V laboratořích zabývajících se přírodními vědami, kde j...

Investigators 2024 získává Clemens Plaschka, Rakousko

Nezávislá porota, které předsedala profesorka Laura Machesky, vybrala Clemensův výzkum molekulárn...