Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Připraveno na 66 kV - řešení pro moderní větrné elektrárny na moři

Distribuce a přenos energie patří již téměř 100 let k hlavním kompetencím společnosti PFISTERER. Jako odborníci na rozhraní v energetických sítích dodáváme propojovací komponenty a kabelové systémy na klíč pro všechny napěťové hladiny jako kompletní systém. Naše zásuvné systémy PLUG, CONNEX a SEANEX a konektor SICON spolehlivě a rychle propojují všechny části systému větrné farmy. Všechny systémové komponenty jsou vyrobeny speciálně pro maritimní provoz: jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, slané vodě a jsou navrženy pro prostředí na moři.

Konstrukce kabelových systémů na rozvodnách na moři vyžaduje dokonalou disciplínu pokládání kabelů. Velmi složité kabelové trasy musí být instalovány ve stísněném prostoru kolem mnoha rohů a v několika úrovních. Značný časový tlak a souběžná výstavba dalších dílčích úseků úkol dále komplikují. Úspěšné překonání tohoto úkolu vyžaduje pečlivé plánování a odborníky se solidními zkušenostmi v oboru. Společnost PFISTERER je u toho od samého počátku. Pečlivě jsme provázeli proces od myšlenky elektrárny na volném moři až po výstavbu první větrné farmy na moři. Společnost PFISTERER stanovila oborové standardy, naše projektové řízení a naše výrobky jsou dnes na špičkové úrovni. Se systémy SEANEX do 72,5 kV a CONNEX pro vyšší napěťové hladiny nabízí PFISTERER suché zásuvné připojovací systémy pro všechny požadavky na moři.

Více novinek.


Winterbach, Německo - 6. února 2024 - Systém zásuvných spojů CONNEX od společnosti PFISTERE...

Winterbach, Německo - 7. listopadu 2023

U pobřeží Dolního Saska byl...

Čestným předsedou dozorčí rady SE se stává Karl-Heinz Pfisterer.

Winterbach, Německo - 15. června 2023 -

Společnost Pfisterer, přední dodavatel řešení pro...

Od začátku roku je Küssnacht am Rigi novým centrálním místem pro našich přibližně 160 zaměstnanců ve Švýcarsku. Pro skupinu PFISTERER, která má ve Švýcarsku své kořeny již desítky let, to znamená začátek nové éry: v Küssnachtu spojujeme naše divize, které dříve sídlily v Malters a Altdorfu, do nového centrálního technologického a prodejního centra.